Samsun'da Atakum Egitim Senligi Basladi

Samsun'da açik sahne etkinlikleri kapsaminda düzenlenen Atakum Egitim Senligi basladi.

Samsun'da Atakum Egitim Senligi Basladi
2020-2021 egitim ögretim yilinin sona ermesiyle ögrencilerin güzel vakit geçirmeleri amaciyla Atakum Milli Egitim Müdürlügü, Büyüksehir Belediyesi ve Atakum Belediyesi is birligi ile Atakum Egitim Senligi programi düzenlendi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini nedeniyle Büyüksehir Belediyesinin hayata geçirdigi açik sahne etkinlikleri kapsaminda düzenlenen program, Çobanli Iskelesi'nde saygi durusu ve Istiklal Marsi'nin okunmasiyla basladi.

Programda konusan Ilçe Milli Egitim Müdürü Irfan Yetik, ögretmen ögrenci ve velilerin eglenmesi ve dinlenmesi amaciyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini bildirdi.

Etkinligin 3 gün boyunca saat 18.00'den 23.00'a kadar sürecegini dile getiren Yetik, sunlari kaydetti:

"Etkinliklerimizde okullarimizdaki ögrencilerimiz ve ögretmen arkadaslarimiz çesitli gösterilerle sahne alacak. Doya doya eglenceli bir 3 gün geçirecegiz. Ilçe Milli Egitim Müdürlügü olarak bu zorlu sartlarda salgin döneminde uluslararasi yarismalarda TÜBITAK alaninda da çok güzel çalismalar kaydettik. Insallah önümüzdeki yil yüz yüze egitime geçmeyi temenni ediyoruz. Bu yüzden de sirasi gelen herkesin asilarini olmalarini tavsiye ediyoruz. Etkinligimize katilan tüm vatandaslarimiza tesekkür ediyorum."

Atakum Kaymakami Kemal Yildiz'in da katildigi program, Atakum Halk Egitim Merkezi'nin organize ettigi halk oyunlari, kick boks, muaythai, eskrim gösterileri ve skeçlerle devam etti.

Kaynak: AA