Sakarya'dan Kisa Kisa

Sögütlü Belediyesince, ilçede baslatilan evde saglik hizmetleri çalismalari sürüyor.

Sögütlü Belediye Baskani Koray Oktay Özten, AA muhabirine, belediyeye yeni aldiklari ambulans içerisinde özel tahsisli hemsireler ve diger mevcut elamanlariyla birlikte evlerde yasli, kimsesiz ve bakima muhtaç kisilere yönelik saglik hizmeti verdiklerini söyledi.

Ilçedeki yaslilarin önce ailelerine ve sonra da kendilerine emanet oldugunu ifade eden Özten, "Bugünlerimize geldik, bugün bu rahatligimizi yasiyorsak onlarin sayelerinde yasadigimizi unutmamaliyiz." diye konustu.

- AK Parti Adapazari Ilçe Baskani Aydin'dan SGC Baskani Matur'a ziyaret

AK Parti Adapazari Ilçe Baskani Erol Aydin, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Baskani Sezai Matur'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Birlikten yapilan açiklamaya göre Aydin, yardimcilari Sebahattin Çakar, Adem Tok ve Talha Ibil ile gerçeklestirdigi ziyarette, yeniden göreve seçilen Matur ve yönetimini tebrik etti.

Aydin, burada yaptigi konusma, "Sakarya yerel basininin biz siyasetçilere çok büyük katkisi var. Siyasetçiler seslerini basin sayesinde halka duyuruyor. Iyi ki varsiniz." ifadesini kullandi.

Ziyaret dolayisiyla Aydin ve ekibine tesekkür eden Matur da basinin görevinin siyasetçilerin çalismalarina ayna tutmak oldugunu belirterek, "Biz ayrim yapmadan her kesimin sesini yansitmakla sorumluyuz. Bunu en güzel sekilde yapmaya çalisiyoruz." dedi.

Kaynak: AA