Rektör Ünal'dan Bagisçiya Vefa

Ondokuz Mayis Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, üniversitenin bagisçilarindan Akif Arslan’la is yerinde bir araya geldi.

Rektör Ünal'dan Bagisçiya Vefa
Bafra merkezindeki is yerini ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Ünal, yaptiklari bagislar ve OMÜ’ye duyduklari güven için bagisçi Akif Arslan ve ailesine, üniversite adina sükranlarini sundu.

Yapilan bagislarin Samsun ve bölge açisindan çok önemli olduguna ve katma deger olusturduguna dikkat çeken Rektör Ünal, OMÜ’nün de bu güveni bosa çikarmamak için canla basla çalistigini vurguladi.

“OMÜ’nün vizyon ve misyonunda gelecek ve yatirim odak nokta olarak yer aliyor”

OMÜ’nün vizyon ve misyonunda gelecegin ve yatirimin odak nokta olarak yer aldigina isaret eden Rektör Ünal, gösterilen fedakârligin da bu amaca hizmet ettiginin altini çizerek Arslan ailesine minnettar olduklarini dile getirdi.

“Bu emeklerin yakin gelecekte karsilik bulacagina inaniyoruz”

OMÜ’nün, Türkiye’nin köklü üniversitelerinden biri olduguna vurgu yapan bagisçi Akif Arslan ise ailece üniversiteye bagis yapmaktan duyduklari memnuniyet ve mutlulugu ifade ederek bu bagislarla Türkiye’nin bilimi, teknolojisi ve kültürüne, dolayisiyla da yarinlarina yatirim yaptiklarini kaydetti.

Bagisin ve paylasmanin, en önemli erdemlerin basinda geldigini belirten Akif Arslan, OMÜ’ye güvendiklerini ve yakin gelecekte bu emeklerin karsilik bulacagina inandiklarini sözlerine ekledi.

Ziyaret sonunda Rektör Ünal, bagisçi Akif Arslan’a Üniversitenin sembolik olarak vefasini simgeleyen hediyeleri takdim etti.
Kaynak: İHA