Nilüfer 6. Caz Tatili'ne Görkemli Final

Nilüfer 6. Caz Tatili, Cenk Erdogan Trio konseriyle sona erdi.

Nilüfer 6. Caz Tatili'ne Görkemli Final
Nilüfer Belediyesi tarafindan düzenlenen Nilüfer 6. Caz Tatili çesitli konser ve faaliyetlerle sona erdi. Büyük ilgi gören dev organizasyonun kapanisi, Atlas Mahallesi’nde düzenlenen Cenk Erdogan Trio konseriyle yapildi. Çilek üretimiyle ünlü olan Atlas Mahallesi’nde bir çilek tarlasinin yani basinda yapilan konser öncesinde seyirciler çilek hasadi yapti. Ellerinde küçük sepetlerle çilek toplayan seyirciler, “müzik hasadi” temasiyla yapilan faaliyetin kapanisinda, bu temaya çok yakisan keyifli görüntüler olusturdu. Kendi topladiklari çilekleri yiyenler, yemyesil bir doganin ortasinda Uludag manzarasina karsi caz dinledi.

Çagan Irmak‘in yazip yönettigi “Issiz Adam” filminin müzikleriyle “2009 En Iyi Film Müzigi” ödülünü alan ve bugüne kadar birçok önemli çalismaya imza atan Cenk Erdogan konserde, müzikal yolculugundaki yeni duragi “Fermata“yi, dinleyicilerle bulusturdu. Ilgiyle izlenen konserde Cenk Erdogan’a kontrbas da Ozan Musluoglu, davulda Ekin Cengizkan eslik etti.

Doganin içinde yaklasik iki saat süren konser sonunda Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, Cenk Erdogan’a plâket vererek tesekkür etti. Baskan Erdem, “Nilüfer’de 6. Caz Tatili’nin sonuna geldik. Önümüzdeki yil daha kapsamli bir organizasyonda bulusmayi diliyoruz. ‘Müzik hasadi’ temasiyla bu ise basladik. Gölyazi, Akçalar, Fadilli, Balat’ta dogayla iç içe müzigin ritmini yakaladik. Nilüfer’de sanatin keyfini çikartmaya devam edecegiz. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA