Kusadasi Ortak Akil Ile Yönetiliyor

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Kusadasi Kent Konseyi Baskani Dr. Tunç Tuncer ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Kusadasi’nin gelecegini yakindan ilgilendiren projelerin masaya yatirildigi toplantida, Belediye Baskani Ömer Günel, bugüne kadar kent genelinde gerçeklestirdikleri yatirimlar hakkinda üyelerle fikir alis verisinde bulundu.

Kusadasi Ortak Akil Ile Yönetiliyor


Göreve geldigi günden bu yana Türkiye’nin turizm baskenti Kusadasi’nin çehresini degistirecek projelerle ilgili toplumun her kesimiyle yakin temas kuran Belediye Baskani Ömer Günel, Kusadasi Kent Konseyi üyeleri ile bulustu. Atatürk Bulvari üzerindeki Kent Konseyi binasinda gerçeklesen toplantiya, Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan ile Türkmen Mahallesi Muhtari Ümit Özyagci da katildi.



Toplantida, Belediye Baskani Ömer Günel tarafindan Kent Konseyi üyelerine Kusadasi genelinde gerçeklestirilen alt ve üst yapi yatirimlari hakkinda bilgi verildi.

Pandemi sonrasi ortaya çikan yeni turizm anlayisi içerisinde Kusadasi’ni çekim merkezi haline getirmek için hayata geçirilen Ada Camping’in turistler tarafindan çok begenildigi vurgulandi. Kustur’da yapimina devam edilen karavan alani Kampinova’nin da çok kisa süre içerisinde bitirilerek Kusadasi turizmine kazandirilacagi kaydedildi.

Kusadasi için çok çalistiklarini belirten Belediye Baskani Ömer Günel, “Ikiçesmelik Mahallesi’nde baslattigimiz alt ve üst yapiyi yenileme çalismalari tüm hiziyla sürüyor. Bittiginde, Türkmen Mahallesi gibi kentimizin modern yüzlerinden biri olacak. Ayrica Davutlar Mahallesi’nde bir kadin siginma evi yapma projemiz var. Toprak sahadaki Kusadasi Spor ve Yasam Merkezi’ne de kis mevsiminde baslayacagiz. Aydin Büyüksehir Belediyesi ile is birligi içerisinde gerçeklestirecegimiz sahil düzenleme projesi de bittiginde Kusadasi diger turizm kentleri için örnek teskil edecek. Göreve geldigimizden beri Kusadasi’nin güzellesmesi için ürettigimiz projelerde toplumun her kesimiyle fikir alis verisinde bulunduk. Kusadasi’ni ortak akil ile yönetiyoruz. Bu süreçte de degerli fikirleri ile bize destek olan Kent Konseyi üyelerine tesekkür ederim” dedi.



Kusadasi Kent Konseyi Baskani Dr. Tunç Tuncer ise Kusadasi Belediyesi ile her türlü is birligine hazir olduklarini belirterek “Sizin gibi çok çalisan ve vizyon sahibi bir belediye baskanimizin olmasi bizleri çok mutlu ediyor. Kentimiz, siz göreve basladiktan sonra olumlu yönde degiserek çok gelisti. Kusadasi Kent Konseyi olarak tüm meclislerimiz ve çalisma guruplarimizla her zaman yaninizdayiz” dedi.

Kaynak: İHA