Kontrolden Çikan Otomobil Refüje Devrildi

Manisa’nin Kula ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çikan otomobil, yol kenarindaki refüje devrildi. Çevredeki bir benzin istasyonunun güvenli kameralarina yansiyan kazada, otomobil sürücüsü ve yanindaki esi yaralandi.

Kontrolden Çikan Otomobil Refüje Devrildi
Kaza saat 14.00 siralarinda Izmir-Ankara D300 karayolu Sandal Kavsagi yakinlarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Izmir yönünden Usak yönünde dogru seyir halinde olan Mehmet A. (72) idaresindeki 10 BFH 68 plakali Dacia marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi ile kontrolden çikti. Karayolunda bir süre savrulan otomobil, yol kenarindaki refüje devrilerek durabildi. Kaza sonucu otomobil sürücüsü Mehmet A. (72) ile yaninda yolcu olarak bulunan esi Hatice A. (67) yaralandi. Araç içerisinden çevredeki vatandaslarin da yardimiyla çikarilan yasli çift, olay yerine gelen ambulanslarla ilk müdahalelerin ardindan Kula Devlet Hastanesine kaldirildi. Yaralilarin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Öte yandan kaza, çevredeki bir benzin istasyonunun güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, otomobilin refüje devrildigi ve çevredeki vatandaslarin yardima kostugu görülüyor.

Kaza ile ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA