Kirsehir'de 5 Ambulans Hizmete Girdi

Saglik Bakanligi tarafindan Kirsehir'e gönderilen 5 adet ambulans hizmete sunuldu.

Eski Il Saglik Müdürlügü binasi önünde düzenlenen törende 5 ambulans teslim alindi. Kirsehir Valisi Ibrahim Akin, törende yaptigi konusmada, ambulanslarin ihtiyaç duyulan Il Ambulans Servisi Bashekimligi ve ilçelerdeki ambulans komuta merkezlerinde kullanilacagini söyledi.

Tahsis edilen 5 yeni ambulansin Kirsehir'de yürütülen saglik hizmetlerinin kalitesini daha da artiracagina inandigini vurgulayan Akin, söyle devam etti:

"Saglik Bakanligimizca ilimize tahsis edilen tam donanimli 5 ambulansi bugün teslim aldik ve ihtiyaç duyulan birimlerimize sevk ediyoruz. Ilimize gönderilen ambulanslarin ikisi Kaman, biri Akpinar, biri Akçakent ilçe ambulans komuta merkezlerinde, bir tanesi ise Il Ambulans Servisi Bashekimliginde kullanilacak. Her türlü tibbi cihazlarla donatilmis ambulanslarin ilimize hayirli olmasini temenni ediyorum."

AK Parti Kirsehir Milletvekili Mustafa Kendirli de kente gönderilen ambulanslarin hizmete sunulmasiyla Il Ambulans Servisi Bashekimligi ve ilçelerdeki ambulans komuta merkezlerindeki toplam ambulans sayisinin 45'e yükseldigini ifade etti.

Il Saglik Müdürü Dr. Ali Bulut, ambulanslar ve araç filosu hakkinda Vali Akin, Milletvekili Kendirli ve protokol üyelerine bilgi verdi.

Kaynak: AA