Kirklareli'nden Kisa Kisa

Kirklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Sengörür, Kofçaz Kaymakamligi'na atanan Salih Kaya'yi makaminda kabul etti.

Sengörür, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Kaya'ya görevinde basarilar diledi.

Kirklareli Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünden mezun verdikleri ögrencilerinin kaymakamlik görevinde görmekten mutlu oldugunu ifade eden Sengörür, "Kirklareli Üniversitesi olarak ögrencilerimizi tüm çalismalarimizin odak noktasina koyuyoruz. Bu bilinçle sürekli gelismeyi temel aliyor, gelecegimizin mimari gençlerimizi en iyi sekilde yetistiriyoruz. Ögrencilerimizin basarilariyla gurur duyuyoruz." diye konustu.

- Sivrisinekle mücadele devam ediyor

Kirklareli'nde sivrisinekle mücadelede ilaçlama çalismalari devam ediyor.

Kirklareli Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü park ve bahçeler birimi ekipleri Pinar, Kocahidir ve Dogu mahallelerinde ilaçlama çalismasinda bulundu.

Belediye Baskani Mehmet Siyam Kesimoglu, yaptigi yazili açiklamasinda, vektör mücadele çalismalarinin kesintisiz yürütüldügünü bildirdi.

Larva üreme alanlarindan baslayan vektörle mücadele çalismalarinin, cadde ve sokaklarda yürütüldügünü aktaran Kesimoglu, sicaklara bagli olarak üreyen haserelere karsi mücadele ettiklerini belirtti.

Kaynak: AA