Kemal Kiliçdaroglu, Mersin'de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, bir dizi ziyaret ve toplantiya katilmak üzere İçel’e geldi. Mesalelerle karsilanan Kiliçdaroglu, İçel Büyüksehir Belediyesi’nin hayata geçirdigi ’Kir Çiçekleri Projesi’ kapsaminda egitim alan çocuklarla bir araya geldi.

Kemal Kiliçdaroglu, Mersin'de
Bir dizi ziyaret ve toplantiya katilmak üzere İçel’e gelen Kiliçdaroglu, gençler tarafindan mesalelerle karsilandi. Ilk olarak Macit Özkan Spor Kompleksi içinde bulunan Kirçiçegi Kiz Yurdunu ziyaret eden Kiliçdaroglu, burada çocuklarla bulustu. Ziyarette Kiliçdaroglu’na İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer ile parti yöneticileri eslik ederken, yurtta egitim alan çocuklar tarafindan mini bir konser verildi.

Egiticilerden proje hakkinda bilgiler de alan Kiliçdaroglu, söz isteyen minik kiz çocuklarini da tek tek dinledi. Çocuklarla zaman zaman sakalasan Kiliçdaroglu, çocuklara isteklerini de sordu.

Ziyaretin sonunda çocuklara basarilar dileyen Kiliçdaroglu, "Ailelerinize benim selamimi söylerseniz çok mutlu olurum. Hepinize basarilar. Umarim hayatin bir baska evresinde tekrar görüsürüz. O zaman siz daha da büyüyeceksiniz, belki daha önemli yerlerde olacaksiniz. Hepinizin huzurunda bu güzel tesisi kazandiran Büyüksehir Belediye Baskanimiz Vahap Seçer’e tesekkür ediyorum. Sizlere basari dilemek benim görevim. Umarim keyifli bir birliktelik yasarsiniz, arkadasliklariniz olacak. Ancak arkadasliginizi yasam boyunca unutmayin. Çünkü dostluklar çok önemli" seklinde konustu.

Ziyaret toplu fotograf çekimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA