Kemal Kiliçdaroglu, Mersin'de
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, bir dizi ziyaret ve toplantiya katilmak üzere İçel’e geldi. Mesalelerle karsilanan Kiliçdaroglu, İçel Büyüksehir Belediyesi’nin hayata geçirdigi ’Kir Çiçekleri Projesi’ kapsaminda egitim alan çocuklarla bir araya geldi.

Egiticilerden proje hakkinda bilgiler de alan Kiliçdaroglu, söz isteyen minik kiz çocuklarini da tek tek dinledi. Çocuklarla zaman zaman sakalasan Kiliçdaroglu, çocuklara isteklerini de sordu.
Ziyaretin sonunda çocuklara basarilar dileyen Kiliçdaroglu, "Ailelerinize benim selamimi söylerseniz çok mutlu olurum. Hepinize basarilar. Umarim hayatin bir baska evresinde tekrar görüsürüz. O zaman siz daha da büyüyeceksiniz, belki daha önemli yerlerde olacaksiniz. Hepinizin huzurunda bu güzel tesisi kazandiran Büyüksehir Belediye Baskanimiz Vahap Seçer’e tesekkür ediyorum. Sizlere basari dilemek benim görevim. Umarim keyifli bir birliktelik yasarsiniz, arkadasliklariniz olacak. Ancak arkadasliginizi yasam boyunca unutmayin. Çünkü dostluklar çok önemli" seklinde konustu.
Ziyaret toplu fotograf çekimi ile sona erdi.