Gönüllü Çocuklara Plaket

Kütahya Valisi Ali Çelik ile esi Nezihe Çelik, sosyal sorumluluk projeleriyle gönüllere dokunan Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü’ne bagli Sehzadeler Çocuk Evi’nden faydalanan çocuklari plaketle ödüllendirdi.

Gönüllü Çocuklara Plaket
Kütahya Sehzadeler Çocuk Evi’nde kalan, yaslari 15-16 arasinda degisen çocuklar, Devlet tarafindan kendilerine verilen harçliklarindan biriktirdikleri paralarla Ramazan ayinda bir aileye gida kolisi desteginde bulunurken engelli bir vatandasin da evini temizledi.

Sehzadeler Çocuk Evini ziyaret eden Vali Ali Çelik ile esi Nezihe Çelik, gönüllüleri tebrik ederek proje hakkinda bilgiler aldilar.

Gönüllü çocuklar, Ramazan ayinda baslattiklari sosyal sorumluluk projelerini çesitli yardim kampanyalariyla devam ettireceklerini söylediler.

Çocuklarin böylesine önemli bir gönüllülük projesini hayata geçirmesinden duydugu mutlulugu paylasan Vali Çelik, her zaman yanlarinda oldugunu belirterek projelerine elinden gelen destegi verecegini söyledi.



Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdür Vekili Fatma Uz ile Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdür Vekili Ercan Turhan, ev sorumlusu Süleyman Altintas da hazir bulundu.
Kaynak: İHA