Gençlik Meclisinde Sertifikalar Baskan Osman Zolan'dan

Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin online fotografçilik, isaret dili kursu ile yüz yüze gerçeklestirilen diksiyon, sunuculuk ve spikerlik kursuna katilan gençlerin sertifikalarini Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan verdi.

Gençlik Meclisinde Sertifikalar Baskan Osman Zolan'dan


Salgin sürecinde gerçeklestirdigi online egitimler ile gençlerin gözdesi haline gelen Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin online fotografçilik, isaret dili kursu ile yüz yüze gerçeklestirilen diksiyon, sunuculuk ve spikerlik egitimleri tamamlandi. Egitimi basariyla tamamlayan kursiyerler için Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi’nde sertifika töreni düzenlendi.

Fotografçilik, isaret dili ile diksiyon, sunuculuk ve spikerlik egitimlerini basariyla tamamlayan 58 kursiyerin sertifika almaya hak kazandigi törene, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Kent Konseyi Baskani Ali Degirmenci, Gençlik Meclisi Baskani Tunahan Birden ve kursiyerler katildi.

Gençlik Meclisi Baskani Tunahan Birden, pandemi süreci boyunca faaliyetlere ara vermeden online egitimler ve etkinlikler gerçeklestirdiklerini söyledi.

Birden, yapilan faaliyetler hakkinda bilgi vererek, kendilerine her sartta destek veren Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’a tesekkür etti.

“Aldiginiz egitimlerin karsiligini yasantinizda göreceksiniz"

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan ise, salgin döneminde bile Gençlik Meclisi’nin aktif bir sekilde çalismalarini sürdürmesinden dolayi büyük bir mutluluk yasadiklarini belirterek, egitimlere katilan tüm gönüllülere tesekkür etti. Baskan Zolan, "Kendinizi gelistirme anlaminda birçok egitimlere katildiniz. Her bir egitimin kendine göre güzelligi ve artilari var. Bundan sonraki yasantinizda karsiligini göreceksiniz. Sizi belki rahatlatan, kendinizi ifade etme anlaminda çok daha ileriye götürecek olan egitimlerdir. Her birinize katilimlariniz için tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA