Eski Otobüsleri Karavana Çeviriyor

Oltulu mobilya ustasi Osman Kaya eski otobüsleri lambiri döseme ile karavana çeviriyor. Eski model otobüsün içerisindeki koltuklari söküp sonra içerisini lambiri ile döseme yaparak 80 bin liraya karavan sahibi yapiyor.

Eski Otobüsleri Karavana Çeviriyor
Pandemi döneminde karavana ihtiyaç duyan Oltulu Sertaç Yildiz, “Karavan almayi düsündüm piyasayi arastirdigimda karavan fiyatlari çok pahali geldi. Eski model bir otobüsüm vardi bunu karavana çevirmeye karar verdim. Mobilya ustasi Osman ustaya getirdim otobüsümü karavan yapacagimi söyledim. O da sag olsun yaparim dedi, daha sonra aracimizin trafik islemlerini hallettik. Osman ustamiz bayagi ilgilendi karavanimizi dört dörtlük bir sekilde yapti. Eski aracimi hurdaya çikarmaktansa karavan yaptik simdi satmayi düsünmüyorum” dedi.

Mobilya ustasi Osman Kaya ise “Arkadasim eski model bir otobüs almis getirdi bana dedi ki bunu karavan yapabilir misin ben de iç kismina baktim projesini inceledim olur dedim ve 15 günlük bir çalisma sonucu karavanimizi tamamlamak üzereyiz. Bu otobüsün fiyati piyasada 35 bin lira hemen hemen 40 bin lira da içerisine masraf ettik yani yetmis seksen bin lira civarinda bu karavani mal ettik. Ve ilk oldu çok da güzel oldu yaptiktan sonra çokta zevk verdi bundan sonrada eski araçlari karavan yapmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA