Ece Seçkin Kocaeli'yi Costurdu

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde sahneye çikan ünlü sarkici Ece Seçkin, sarkilariyla alani dolduran vatandaslari costurdu. "Size kavusmanin manevi hazzini yasiyorum" diyen genç sanatçi, karantina günlerinde yazdigi "Yastik" adli sarkisini ilk kez Kocaeli’de seslendirdi.

Ece Seçkin Kocaeli'yi Costurdu
Karamürsel Sahili Kordon’da kurulan sahnede gerçeklesen Ece Seçkin konserine çok sayida vatandas katildi.

Pop müzigin sevilen ismi Ece Seçkin konser öncesinde verdigi röportajda duygularini dile getirdi. Heyecanli ve çok mutlu oldugunu söyleyen Seçkin, "Pandemi ve karantinalar nedeniyle uzun zaman seyircimden uzak kaldim. Bugün Karamürsel’de yaz etkinligi ile onlarla bir araya geldim. Bu anlamli firsat için çok tesekkür ederim" seklinde konustu.

Sahneye yogun alkis ve sevgi gösterileriyle çikan Ece Seçkin, ilk iki sarkisinin ardindan vatandaslari selamladi. Iki yil aradan sonra ilk kez sahneye çiktigini söyleyen sanatçi, "Size kavusmanin manevi hazzini yasiyorum. Sizi çok özledim. Iki yil eve kapandik, bu aksam burada evlere kapanmanin acisini çikariyoruz" dedi.

Karantinada yazdigi sarkiyi seslendirdi

Ece Seçkin, uzun zaman sonra yeniden çiktigi sahnede seyircisine bir de sürpriz yapti. Karantina günlerinde, evde kapali oldugu dönemde yazdigi "Yastik" adli sarkisini ilk kez Kocaeli’de Karamürselliler için seslendiren sanatçi büyük begeni gördü.

Konserin sonunda ise Karamürsel Sahili Kordon etkinlik alanini dolduran vatandaslar hep birlikte çiftetelli oynadi.
Kaynak: İHA