Denizli Il Göç Kurulu Toplantisi Gerçeklestirildi

Denizli’de kamu kurum ve kuruluslari, belediyeler, üniversite ve sivil toplum kuruluslarinin katilimiyla düzenlenen, uyum faaliyetlerinin planlanip yürütüldügü “Il Göç Kurulu Toplantisi” Vali Ali Fuat Atik baskanliginda gerçeklestirildi.

Denizli Il Göç Kurulu Toplantisi Gerçeklestirildi


Vali Ali Fuat Atik’in baskanliginda ‘Il Göç Kurulu Toplantisi’ gerçeklestirildi.

Yapilan toplantiya; Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Merkezefendi Kaymakami Dr. Adem Uslu, Pamukkale Kaymakami Hayrettin Balcioglu, Emniyet Müdürü Kenan Yildiz, Il Jandarma Komutani J. Alb. Veysel Yanik, Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, ilgili kamu kurum ve kuruluslarinin temsilcileri, STK temsilcileri katildi.

Il Göç Idaresi Müdürü Burak Daggez tarafindan müdürlügün yaptigi faaliyetler hakkinda sunum yapildi. Yapilan sunumda; Türkiye ve Denizli’de bulunan yabancilara ait veriler ile Uyum Strateji Belgesi kapsaminda yabanci uyruklu vatandaslarin uyuma yönelik faaliyetleri aktarildi. Il Göç Kurulu üyelerinin görüs ve önerilerini sunmasiyla devam eden programda yabancilarin egitime katilimi, egitim ve ögretimde iyilestirmelerin saglanabilmesi bakimindan çalismalarin yapilmasi, belediyenin uyuma yönelik faaliyetleri ve projelerinin detaylari hakkinda bilgi verildi.

Toplanti Vali Atik’in degerlendirme konusmasi ile sona erdi.
Kaynak: İHA