Beylikdüzü'nde Hurdaliga Uyusturucu Baskini

Eglence mekanlarinda uyusturucu hap sattigi tespit edilen bir sahsin takibi sonucunda, Beylikdüzü’nde bulunan bir hurdaliga baskin düzenlendi. Yapilan baskinda biri yazihane olarak kullanilan iki konteynerde toplamda 4 bin 950 adet extacy olarak tabir edilen uyusturucu hap, 855 gram marihuana yagi, 70,87 gram tas kokain ele geçirildi.

Beylikdüzü'nde Hurdaliga Uyusturucu Baskini


Beylikdüzü Ilçe Emniyet Müdürlügünü ekiplerinin “Uyusturucu veya Uyarici Madde Imal veya Ticareti” konusu ile ilgili yürüttügü çalismalar neticesinde, 3 Temmuz günü ilçede bulunan bazi eglence mekanlarinin önünde O.A. (35) isimli bir sahsin uyusturucu madde sattigi tespit edildi. Sahsin teknik takibi sonucunda ayni gün içerisinde Yakuplu Mahallesi Liman Caddesindeki bir hurdalikta bulunan iki konteynere baskin düzenlendi.

Baskinda, birisi yazihane olarak kullanilan iki konteynerde toplamda 4 bin 950 adet extacy olarak tabir edilen uyusturucu hap, 855 gram marihuana yagi, 70,87 gram tas kokain ve uyusturucu madde satisinda kullanildigi düsünülen 3 adet cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgisi oldugu tespit edilen iki kisi de yakalanarak gözaltina alindi. Yakalanan sahislardan uyusturucu saticisi oldugu tespit edilen O.A (35) isimli sahis tutuklanarak cezaevine gönderilirken, A.K. (43) isimli diger sahis ise adli kontrol hükümleri uygulandi.
Kaynak: İHA