Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu Tanitim Toplantisi

Osmaniye Il Müftülügü tarafindan ‘Kurbanini paylas kardesinle yakinlas’ temali 2021 yili vekâletle kurban kesim organizasyonu tanitim toplantisi düzenlendi.

Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu Tanitim Toplantisi
Sehit Mehmet Karacatilki Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde Kur’an-i Kerim tilavetiyle baslayan toplanti protokol konusmalariyla devam etti. Toplantinin açilis konusmasini yapan Osmaniye Il Müftüsü Ali Çakmak, “Diyanet Isleri Baskanligi ve Türkiye Diyanet Vakfi tarafindan organize edilen vekaletle kurban kesim organizasyonu ile ülkemizde ve yurtdisinda ihtiyaç sahibi yüzbinlerce insana destek olunuyor. Osmaniye il ve ilçe müftülükleri olarak tüm personellerimizle beraber kampanyaya daha fazla katki saglamak için çalismaya devam ediyoruz” dedi.

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ise, “Kurbanlarini vekalet yoluyla kestirmek isteyen vatandaslarimiza yardimci olmak Müslüman kardeslerimizle bayram sevincini ve mutlulugunu paylasmak, mazlum, magdur ve muhtaçlarla kardeslik bagimizi kuvvetlendirmek için Türkiye Diyanet Vakfi, Diyanet Isleri Baskanligiyla 1993 yilindan bu yana vekâlet yoluyla kurban kesim programi düzenlemektedir. Vekaletle kurban kesim organizasyonu her geçen yil katlanarak büyüyor. Çalismalarin basarili olmasindaki en büyük emek sahada görev alan siz degerli arkadaslarimiza aittir” diye konustu.

Kaynak: İHA