Technopc, Kamu Ihtiyaçlarini Uçtan Uca Çözüyor

Technopc Kurucu Ortagi Murat Yücel: 'Öncelikle Türkiye’de, genelde tüm dünyada, kurum ve kuruluslarin ihtiyaç duydugu özel donanimlari yerli olarak gelistirip milli çözümler serisi haline getiriyoruz'.

Technopc, dünya markalari ve yerli markalar olmak üzere perakende, egitim, saglik, savunma, finans, kamu, üretim ve telekomünikasyon gibi farkli sektörlerde faaliyet gösteren yüzlerce kurumsal markaya, kamuya ve son kullanicilara 25 yildir teknolojik ürün çözümleri üretiyor

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Technopc, yillardir kurumsal müsteriler için ürettigi teknolojik ürünler ve elde ettigi know-how sayesinde, kamu alaninda sorunsuz ürün ve hizmet sunmaya ve her geçen gün yeni projelere imza atmaya devam ediyor.

Kamu sektörünün beklentileri dogrultusunda bilgisayar üretmek, önemli ölçüde tecrübe, bilgi ve birikim gerektiriyor. Ihtiyaci karsilamak ise sadece ürünü ve çözümü üretmek anlamina gelmiyor. Ürünün her bakimdan rüstünü ispat etmis olmasi gerekiyor. Bilgisayar üretimi günümüzde belli bir olgunluk seviyesine ulasmis olsa da kamu sektörüne üretim yapmak için daha yüksek deneyim ve bilgi birikimi gerekiyor. Her yil büyük teknolojik yatirimlarin yapildigi ve kalite standartlarini günümüz kosullarina göre daha da yükselten kamu sektöründe, hizmetlerin aksamamasi için sorunsuz teknolojik ürün çözümlerine ihtiyaç duyuluyor. Technopc özellikle kurumsal müsteriler için ürettigi teknolojik ürün çözümlerinin, yillardir test edilmis ve onaylanmis ürünler olmasinin getirdigi güvenle kamunun beklentilerine cevap vermekte hiç zorlanmiyor.

- Bakanlik onayli Technopc Tasarim Merkezi

Kamu için üretim yapacak sirketlerin belli kriterleri karsilamasi gerekiyor. Technopc, 25 yillik deneyimi, yerli AR-GE'si, Sanayi ve Teknoloji Bakanligi onayli tasarim merkezi ile kamu ihtiyaçlarina uçta uca çözümler sunarak öne çikiyor. Genis yelpazedeki ürünleri Türkiye’de üretiyor. Kamunun farkli alanlari için özel çözümler üreten Technopc, egitimden sagliga, savunma sanayisinden saha operasyonlarinin ihtiyaç duydugu güvenlikli ve saglam, en zorlu iklim kosullarinda bile kullanilabilir bilgisayarlara kadar her alanda ürünleri ile dikkati çekiyor.

Türkiye’nin en kapsamli saglik yatirimlarindan biri olan sehir hastaneleri, kesintisiz çalisma, yüksek performans ve basarili mobilite gereken ürünleri için Technopc'yi tercih ediyor. Türkiye'nin 9 büyük sehir hastanesi projesinde Technopc teknolojik, medikal ürün ve çözümleri aktif olarak kullanilmaya devam ediyor. Bu hastanelerde doktor/banko bilgisayarlari, medikal tabletler, medikal AIO serisi, bilgilendirme ekranlari, medikal ilaç dagitim, mobil/medikal is istasyonu, kan alma/pendant serisi, medikal el terminali serisi ve hasta basi ekran serisi ürünleri kullaniliyor.

- Türkiye'de 100'den fazla üniversitede Technopc

Technopc ayni zamanda kamuda egitim sektörünün ihtiyaçlari için de yenilikçi çözümler üretiyor. Bu çözümler sayesinde yalnizca geleneksel bilgisayarlar degil, ayni zamanda egitim yasamini kolaylastiracak, deneyimi gelistirecek, siniflardaki teknoloji kullanimini artiracak çözümler hedefleniyor. Technopc egitim serisi, bir okulun uçtan uca ihtiyaç duydugu tüm çözümleri kapsiyor. Ögrenci ve ögretmen tableti serisi, sanallastirma çözümleri serisi, akilli tahta ve kürsü PC serisi, bilgilendirme ekranlari serisi, AIO PC serisi, mini PC serisi, STORAGE ve SUNUCU çözümleri yer aliyor. Türkiye'de 100'den fazla üniversitede Technopc teknolojik ürün çözümleri kullaniliyor.

- Finansal çözümler

Türkiye'nin en önde gelen finans kurum ve kuruluslari, bankalari Technopc ürün ve çözümlerini kullanilmaya devam ediyor. Technopc diger ürünlerde ve çözüm serisinde oldugu gibi sadece bilgisayar ve mobil cihaz degil, bu alanda da yenilikçi çözümleri ile öne çikiyor. Bu çözümler arasinda para tasima/araç takip 4G GPRS serisi, bilgilendirme ekranlari serisi, siramatik, anket sistemleri, AIO serisi, mini PC serisi, kiosklar, çagri merkezi çözümleri, NVR serisi, dijital imza tabletleri ve Rugged tablet serisi yer aliyor. Bu çözümler sayesinde müsteri iletisimi, geri bildirim alma, araçlarin güvenli bir sekilde uzaktan takip edilebilmesi kolaylasiyor.

Günümüzde belediyelerin en çok yatirim yaptigi alanlarin basinda akilli sehircilik çözümleri geliyor. Technopc, belediyelerin bu projelerde ihtiyaç duydugu donanim altyapisi ve bilgisayarlar konusunda büyük projelerdeki deneyimleri ve basarilari ile ön plana çikiyor. Kuzey Marmara Otoyol Projesi, Emniyet Müdürlügü KYGS Sistemleri ve Azerbaycan Metrosu, Technopc deneyimi ve çözümleri ile kesintisiz çalismaya devam ediyor. Bu projelerde Technopc, panel PC serisi, el terminali serisi, bilgilendirme ekranlari serisi, araç takip PC serisi, mini PC serisi, araç takip PC serisi, kamera kayit PC serisi (server ve storage serisi) ve Firewall güvenlik çözümleri ile yine uçtan uca güvenli, yüksek performansli çözümler sunuyor.

- Havalimanlarinda Technopc

Açiklamada görüslerine yer verilen Technopc Kurucu Ortagi Murat Yücel, teknoloji donaniminda 25 yillik deneyime sahip olduklarini belirterek, sunlari kaydetti:

"Technopc olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanligi'nin tasarim merkeziyiz. Bu sayede bünyemizde bulunan mühendisler ile birlikte hem AR-GE faaliyetlerimizi sürdürüyor hem de Technopc'ye özel tasarimlar çikarip patentini aliyoruz. Bu sayede öncelikle Türkiye'de, genelde tüm dünyada, kurum ve kuruluslarin ihtiyaç duydugu özel donanimlari yerli olarak gelistirip milli çözümler serisi haline getiriyoruz. Son yillarda kamu tarafindan yapilan en büyük projelerden biri olan Istanbul 3. havalimani projesinde de bu gelistirmis oldugumuz çözümler kullanildi. Bu projede, All in One, Mini PC, Kiosk PC, Smart Pasaport gibi çözümler yer almaktadir. Biz kamunun ihtiyaç duydugu ürünlerde dogru maliyetin yani sira kalite, yüksek performans, saglamlik, uzun süreli çalisma ve ergonomik tasarimlar ile birlikte dünya standartlarina uygun, sertifikali çözümler gelistirmeye devam edecegiz."

Technopc'nin Istanbul'daki üretim tesisinin yani sira AR-GE ve tasarim merkezinin haricinde Ankara Bölge Müdürlügü Operasyonu'nu da geçen yil büyüttügünü bildiren Yücel, "Özellikle kamu kurum ve kuruluslarinin ihtiyaçlarina hizli ve yerinde cevap verebilmek, satis sonrasi hizmet ve ürün kalitemizi göstermek amaciyla bölge müdürlügümüz, öncelikli olarak kamuya hizmet etmek için çalisiyor. Mühendislerimiz, teknik kadromuz ve ürün danismanlarimizin yer aldigi bölge müdürlügümüz, kamunun ihtiyaçlarini dogru sekilde analiz ederek hizli ve yerinde hizmet saglarken, Türkiye'nin her noktasindaki güçlü servis agimiz ile yerinde ve hizli servis verebiliyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA