Tarihi Köye Yatirim

Bursa’nin Yenisehir ilçesine bagli Koyunhisar köyüne Büyüksehir Belediyesi ve Yenisehir Belediyesi tarafindan önemli hizmetler yapildi.

Tarihi Köye Yatirim
Koyunhisar köyünde kanalizasyon, dogalgaz, sicak asfalt ve parke tasi çalismalari yapilarak köy yeni bir görünüme kavustu. Koyunhisar Muhtari Ahmet Uzun, “Basta Bursa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Alinur Aktas olmak üzere, Yenisehir Belediye Baskanimiz Davut Aydin’a, Buski Genel Müdürü’ne tesekkür ediyorum. Çalismalarimiz çok güzel gidiyor. Kanalizasyonlarimiz ve su sebekemiz degisti, dogalgaz geldi. Yolumuz yenilendi. Asfaltimiz oldu” dedi.

Koyunhisar köyünde yasayan Ali Kuru, “Köyümüz su anda harika oldu. Bütün alt yapi, sular ve yollarimiz yenilendi. Köy sakinlerine eksik ne varsa hepsi soruldu“ dedi.

Yapilan çalismalari yerinde inceleyen Yenisehir Belediye Baskani Davut Aydin, “Büyüksehir yasasi ile birlikte sehirde ne yapiyorsak köylerde de ayni seyleri yapiyoruz. Sadece Koyunhisar Mahallesi’ne degil, bütün kirsal mahallelerimize de, 31 Mart 2019 seçimlerinden sonra, hemen hemen hepsine dokunduk ve hepsiyle ilgili çalismalarimiz oldu. Bugün de Koyunhisar’daki arkadaslarimizi ziyaret ettik. Burada geçtigimiz bir ay içerisinde 3 yüz metrekare sicak asfalt yapildi. Bu asfalt Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapildi. Buradaki katkilarindan dolayi Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Sayin Alinur Aktas olmak üzere bütün ekibine çok tesekkür ediyorum. Ilçe belediyesi olarak bizler de yaklasik bin alti yüz metrekare kaldirim çalismamiz var. Iki bin alti yüz metrekare sicak asfalt, mahallenin iç kisimlarindaki ara sokaklarda da bin dört yüz metre civarinda soguk asfalt da Büyüksehir Belediye’si tarafindan yapildi. Biz çalismalarimiza ve yolumuza devam ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA