Talas'ta Pandemi Süreci Degerendirildi

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, ilçe olarak basarili bir pandemi süreci geçirdiklerini söyledi.

Talas'ta Pandemi Süreci Degerendirildi
Talas Kaymakami Yasar Dönmez ve ilçe müdürleriyle bir araya gelen Baskan Yalçin, pandemi sürecinin Talas’ta basarili bir sekilde yürütüldügüne dikkat çekerek, “Kaymakamamiz, ilçe müdürlüklerimiz ve belediye olarak bizler bu süreçte önemli islere imza attik. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel sonuçlar elde ettik. Katki saglayan basta Kaymakamimiz ve ilçe müdürlerimiz olmak üzere tüm belediye ve kaymakamlik çalisanlarina tesekkür ediyorum” dedi.

Talas Kaymakami Yasar Dönmez de yaptigi konusmada pandemi ile mücadelede Talas Belediyesi’nin üstlendigi role dikkat çekerek, “Büyüksehirde çalisiyorsak belediye bizler için çok daha fazla önem kazaniyor, her belediye de burada oldugu gibi olaylara dogru yaklasmiyor. Bunun örneklerini duyuyoruz görüyoruz, ben de daha önce yasadim. O yüzden Talas’ta sansli oldugumu düsünüyorum. Bu pandemi dönemindeki katkilarindan dolayi Baskanimiz Mustafa Yalçin’a tekrar tesekkür ediyorum” dedi.

Baskan Yalçin’in sevilen ve güven duyulan bir belediye baskani olduguna vurgu yapan Kaymakam Dönmez, “Sosyal olarak Talas, bana göre Orta Anadolu’nun imkanlari en fazla olan ilçesi. Imkan olabilir ama bunu da olumlu bakisla bütünlestirmek lazim. Burada ekip halinde hep birlikte ayni anlayisla hareket etmek mevcut durumu daha da güzellestiriyor. Sayin baskanimiza karsi çok büyük bir sevgi, saygi ve güven var. Yerel siyasetçi kolay yetismiyor, Büyüksehir Belediyesi’ndeki genel sekreterlik sürecindeki tecrübe, Van’daki 2 yillik tecrübe, insani degerlerle bütünlesince sevilen, saygi duyulan ve güven duyulan bir kisilik ortaya çikmis oluyor. Allah kendisine saglik ve uzun ömürler versin” diye konustu.

Programda daha sonra Baskan Yalçin, Talas Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanan hizmet ve yatirimlarla devam eden projeler hakkinda kisa bilgiler verdi.
Kaynak: İHA