SUBÜ'den Uluslararasi Is Birligi Protokolü

SUBÜ ve Hindistan CT Üniversitesi arasinda uluslararasi is birligi protokolü imzalandi. Düzenlenen online toplantida ise üniversitelerin is birligi kapsaminda birlikte atacagi adimlar konusuldu.

SUBÜ'den Uluslararasi Is Birligi Protokolü
Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), ulusal is birliklerinin yani sira uluslararasi is birliklerine de imza atiyor. Subat ayinda Tradepreneur Global Academic Platform Southampton England (UK) ile ‘6. International Conference On Technology Changes Future’ isimli uluslararasi konferansa yönelik bir anlasmaya imza atan SUBÜ, yine 25’ten fazla ülkeden yüzlerce akademisyen ve ögrencinin katildigi ‘Birlesmis Milletler Sürdürülebilir Kalkinma Hedefleri Zirvesi’nin; Tradepreneur Global Academic Platform UK, Amerika Birlesik Devletleri-Hindistan Bilim Teknoloji ve Güvenlik Is Birligi ve Macaristan’in Kodolnyi Jnos Üniversitesi ile düzenleyici ortaklarindan birisi olmustu.

Son olarak ise SUBÜ ile Hindistan CT Üniversitesi arasinda uluslararasi bir is birligi protokolü imzalandi. Online olarak düzenlenen etkinlikte SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saribiyik ile CT Üniversitesi Rektör Yardimcisi Dr. Harsh Sadawarti ve Uluslararasi Iliskiler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Rashmi Gujrati tarafindan is birligi kapsaminda gerçeklestirilecek etkinlikler degerlendirildi.
Kaynak: İHA