MDOB, Mersinlileri 'A Capella' Ile Bulusturuyor

İçel Devlet Opera ve Balesi (MDOB), insan sesinin enstrüman olarak kullanildigi ‘A Capella’ çok sesli müzik türünü İçellilerle bulusturacak.

MDOB, Mersinlileri 'A Capella' Ile Bulusturuyor
MDOB, 10 Temmuz Cumartesi günü saat 20.30’da İçel Mezitli Amfi Tiyatroda ‘OperAcapella’ konseri düzenleyecek. Insan sesinin enstrüman olarak kullanildigi ‘A Capella’ çok sesli müzik türü, bu konserle İçelli sanatseverlerin begenisine sunulacak. Dünyada birbirinden farkli örnegi bulunan Acapella eserleri, MDOB koro sanatçilari ve koro sefi Anil Aydin’in önderliginde sanatseverler ile bulusacak.

Türk bestecilerinden ve dünya koro repertuvarindan sevilen sarkilarin yer alacagi konserde ayrica Afrika Halk Sarkilarinin renkli, hareketli ve sicak melodileri, İçel Devlet Opera ve Balesi korosu sanatçilarinin zengin ses rengi ve ahengi ile sahnede olacak. Yaklasik bir saat sürecek olan konser, Saglik Bakanliginin belirledigi hijyen ve sosyal mesafe kurallarina uygun olarak düzenlenen, yeni seyirci oturma düzeni ile güvenli bir ortamda dinleyicilerin begenisine sunulacak.
Kaynak: İHA