Kari Koca Sahte Içki Kurbani Oldu

Tekirdag’in Çorlu ilçesinde meydana gelen ve toplamda 9 kisinin hayatini kaybetmesine neden olan sahte içki zehirlenmesinde hayatini kaybedenlerden biri olan Levent Engin (46) son yolculuguna ugurlandi. Engin’in esi Nurcihan Engin de önceki günlerde ayni nedenden ötürü hayatini kaybetmisti.

Kari Koca Sahte Içki Kurbani Oldu
24 Haziran 2021 tarihinde 4 kisinin zehirlenme süphesi ile Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne basvurmasi ile ortaya çikan ve simdiye kadar biri yabanci uyruklu toplam 9 kisinin hayatini kaybettigi sahte içki olayinda ayni nedenle esini de kaybeden Levent Engin son yolculuguna ugurlandi.

Levent Engin’in cenazesi ögle namazini müteakip Çorlu Merkez (Otogar) Camii’nde kilinan cenaze namazi sonrasi ikamet ettigi Havuzlar Mahallesi’ndeki mezarligina defnedildi.

Levent Engin’in esi Nurcihan Engin de geçtigimiz gün sahte içki zehirlenmesi nedeniyle tedavi gördügü Çorlu Devlet Hastanesi’nde yasamini yitirmis ve Havuzlar Mezarligi’nda topraga verilmisti.

24 Haziran 2021 günü ortaya çikan sahte içki zehirlenmesi nedeniyle simdiye kadar toplamda 25 kisi Çorlu Devlet Hastanesi’ne müracaatta bulunmus bu kisilerden 9’u hayatini kaybetmisti. Yogun bakim ünitesinde 9 kisinin ise tedavisi sürüyor.
Kaynak: İHA