Izmir Müzige Doyacak

Izmir’de Balçova Belediyesinin bu yil ilk kez düzenleyecegi çim konserlerinde Izmirliler müzige doyacak. Bir ay boyunca her hafta cuma ve cumartesi geceleri düzenlenecek konserlerde; pop, rock, jazz, Türk sanat müzigi ve Türk halk müzigi sanatçilari sahne alacak.

Izmir Müzige Doyacak
Bir yili askin süredir devam eden korona virüsü kisitlamalari nedeniyle müzige hasret kalan Izmirliler, Balçova Belediyesinin düzenleyecegi çim konserlerinde bulusacak. 9 Temmuz Cuma aksami ilki düzenlenecek olan konserler, bir ay boyunca her hafta cuma ve cumartesi günleri Izmir Ekonomi Üniversitesi yanindaki Balçova Adalet ve Demokrasi Parkinda geçeklesecek. Konser alaninda ayrica Semt evlerinin gece pazari ve kitap standi da olacak.

Her tarz müzik var

Çim konserlerinde, her hafta bir tarzda iki ayri konser olacak. Pop haftasinda; Sinan Efe Aksoy ve Ersin Barlas, jazz haftasinda; Cansu Nihat Akarsu ve Gizem Okudan, Türk sanat müzigi ile Türk halk müzigi haftasinda Fasl-i Nazenin ile Ercan-Gökhan Çagiran, rock konserleri haftasinda ise Narkoz ve Kaset gruplari ayri ayri sahne alacak. Konserler öncesinde karaoke yarismalari, dj etkinlikleri yapilacak.

Çalkaya: "Vatandas çok bunaldi"

Sosyal aktiviteleri özlediklerini; ayrica müzik ile ugrasan sanatçilara da destek vermek istediklerini ifade eden Balçova Belediye Baskani Fatma Çalkaya, "Özellikle yaz aylarinda tatile gitme imkani olmayan gençlerimiz çok bunaldi. Basta onlar olmak üzere kendini genç hisseden tüm vatandaslarimiz için bu Konserleri gerçeklestirmeye karar verdik. Konser öncesinde degisik müzik yarismalarimiz, konser alaninin yakininda semt evlerimiz ile kadin kooperatifimizin gece pazari ayrica bir de kitapseverler için kitap standimiz olacak" dedi.

Kaynak: İHA