Gelecegin Kadin Liderleri Programi'nin Yeni Dönem Basvurulari Basladi

Yeni dönem programi, 1922 Ekim'de çevrim içi platform üzerinden gerçeklestirilecek.

Türkiye Kadin Girisimciler Dernegi (KAGIDER) ve Sanofi Türkiye is birligiyle 2010 yilinda hayata geçirilen "Gelecegin Kadin Liderleri" programinin yeni dönem egitim basvurulari açildi.

Sanofi açiklamasina göre, Gelecegin Kadin Liderleri programinin 11'inci dönemi basliyor. Is hayatina yönelik temel bilgi ve beceriler, kariyer gelistirme ve yönetmeye yönelik bakis açisi ve ise giris becerileri egitimlerini içeren Gelecegin Kadin Liderleri programi, Türkiye’nin dört bir yanindan genç kadinlarin basvurularini bekliyor.

Programa, üniversiteden 2021 yilinda mezun olan veya son sinifa geçmis, yani 2022 yilinda mezun olacak, tercihen burslu okumus, staj, yari zamanli is tecrübesi olan ve yine tercihen sivil toplum kuruluslarinda sosyal gönüllülük projelerinde yer almis, yeniliklere ve gelismelere açik, yüksek kariyer hedefi olan tüm genç kadinlar 2 Agustos'a kadar basvurabilecek.

Programda yer alacak katilimcilar, ise girislerinde kendilerine faydali olabilecek, girisimcilik, teknoloji, proje yönetimi, mülakat simülasyonlari gibi egitimlerin yani sira is hayatlarina yön verecek hikaye anlatimi, psikolojik sermaye, iste mutluluk egitimleri de alarak sertifikasyon sürecinden geçirilecek. Ayrica egitim süresince katilimcilar, hizli ag iletisimi (networking) panelleriyle farkli sektörlerin temsilcilerinden o sektörlerle ilgili dogrudan bilgi alma sansini da yakalayacak.

Katilimcilarin çevrim içi mülakatlar sonucu belirlenecegi Gelecegin Kadin Liderleri yeni dönem programi 19-22 Ekim'de, 4 gün boyunca yine çevrim içi platform üzerinden gerçeklestirilecek.

10 yili geride birakan programda ve bugüne kadar sertifika alan 1.000 genç kadinin yüzde 92'sinin is hayatina katildigi, ücretsiz olarak gerçeklestirilen Gelecegin Kadin Liderleri programina basvurular, projenin web sitesi "www.geleceginkadinliderleri.org" üzerinden yapilabiliyor.
Kaynak: AA