Edirne'den Kisa Kisa

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoglu, TÜ Tip Fakültesi Hastanesi'ne 62 saglik çalisaninin katilacagini bildirdi.

Edirne'den Kisa Kisa
Tabakoglu, yaptigi yazili açiklamada, eczaci, hemsire, saglik teknikeri, laborant, röntgen teknisyeni ve odyolog kadrolarinda görev yapmak üzere toplam 62 saglik çalisaninin KPSS puani baz alinarak Trakya Üniversitesi ailesine katilacagini belirtti.

Saglik alaninda verdikleri hizmetlerin teknolojik altyapisinin yani sira insan gücünü de gelistirme gayreti içinde olduklarini aktaran Tabakoglu, sunlari kaydetti:

"Saglik alaninda verdigimiz modern hizmetleri, insan gücü ile desteklemek adina göreve basladigimiz Agustos 2016’dan bu yana 389 hemsire ile birlikte toplam 162 eczaci, ebe, psikolog, saglik teknisyeni ve teknikeri ve 180 temizlik ve hasta bakim çalisani ailemize katildi. Ilk günümüzden bugüne toplamda 731 kisiyi istihdam ettigimiz hastanemize 62 yeni çalisma arkadasi daha kazandiriyoruz. Üniversitemizin istihdam gücünü artirmak için var gücümüzle çalisiyoruz."

Tabakoglu, Trakya Üniversitesi’nin projelerine destek olan TBMM Baskani Prof. Dr. Mustafa Sentop’a, saglik ordusunu güçlendirme konusundaki çabalara katki saglayan Saglik Bakani Dr. Fahrettin Koca’ya ve destek veren AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal'a da tesekkür etti.

- Rektör Tabakoglu, Ilim Yayma Ödülleri Akademik Tanitim ve Istisare Toplantisi’na katildi

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoglu, Ilim Yayma Ödülleri Akademik Tanitim ve Istisare Toplantisi’na katildi.

Üniversiteden yapilan açiklamaya göre, toplantida "Ilim Yayma Ödülleri"nin tanitim etkinligi gerçeklestirildi.

Programda, Ilim Yayma Vakfi Mütevelli Heyeti Baskani Necmeddin Bilal Erdogan ve Ilim Yayma Cemiyeti Genel Baskani Yusuf Tülün konusma yapti.

Toplantiya, Ilim Yayma Vakfi Mütevelli Heyeti Baskani Necmeddin Bilal Erdogan, Ilim Yayma Cemiyeti Genel Baskani Yusuf Tülün ile üniversite rektörleri katildi.

- 112 Çagri Merkezi personeline iletisim egitimi

Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksekokul Müdürlügü tarafindan, 112 Acil Çagri Merkez Müdürlügünde çagri alici ve çagri yönlendirici olarak görev yapan 90 personele iletisim egitim verildi.

Üniversiteden yapilan açiklamaya göre, personelin hizmet sirasinda karsilastigi sorunlar ve zorlandiklari durumlara yönelik iki asamali hizmet içi egitim programi düzenlendi.

Egitimler kapsaminda katilimcilara "etkili iletisim", ikan yöntemleri ve uygulamalari", "duygulari tanima becerileri" egitimleri verildi.

Kaynak: AA