Büyüksehir'in 'Doga Kampi' Basladi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. ‘Doga seni çagiriyor’ sloganiyla doga kampina bu hafta sonu basladi. Yaz boyunca sürecek kamplarda aileler, çocuklari ile keyifli vakit geçirmesinin yani sira birbirinden farkli etkinlikle doganin keyfini doyasiya çikaracak.

Büyüksehir'in 'Doga Kampi' Basladi
Sosyal ve kültürel anlamda yaptigi çalismalar ile dikkatleri üzerine çeken Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. 2018 yilinda basladigi doga kamplarina bu yil da devam ediyor.

Sarimsakli Baraji’nda yapilacak ve yaz boyu devam edecek olan doga kamplarinin ilki 3 Temmuz Cumartesi günü düzenlendi.

Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. tarafindan organize edilen kampta, aileler çocuklari ile keyifli vakit geçirmenin yani sira birbirinden farkli survivor parkuru, voleybol, okçuluk gibi oyun alanlari, sabah sporu, kamp atesi, canli müzik, yarismalar ve birçok etkinlikle doganin keyfini doyasiya çikardi. Katilimcilar, birçok etkinligin yani sira saglikli yasam için bol bol doga yürüyüsü yapmayi ihmal etmedi.

Doga kamplari 0-6 yas için ücretsiz olurken, 07-12 yas için 60 TL, 13 Yas üzeri Için 90 TL olarak belirlendi. Kamp süresince ulasim, sabah kahvaltisi, aksam yemegi, maske, eldiven ve çadirlar Spor A.S. tarafindan temin edilirken, vatandaslar detayli bilgi ve rezervasyon için 0 549 696 00 38 telefon numarasini arayabiliyor.

Spor A.S. dogayla iç içe olmak isteyen tüm Kayserilileri kamplara davet ederken, vatandaslar doga kamplari ile ilgili duyuru ve rezervasyon bilgilerine, haftalik kamp programi ile Spor A.S. internet sitesinden veya sosyal medya hesaplarindan ulasilabilecek.
Kaynak: İHA