Bilardo Turnuvasina Coskulu Start

Bafra Belediyesi tarafindan organize edilen ve Türkiye Bilardo Federasyonu tarafindan desteklenen 3 Bant Bilardo Turnuvasi’nin açilisi genis katilim ile yapildi.

Bilardo Turnuvasina Coskulu Start
Turnuva Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli, Bafra Kaymakami Cevdet Ertürkmen ve Bafra Belediye Baskani Hamit Kiliç’in gösteri vuruslariyla basladi.

5-8 Temmuz tarihleri arasinda gerçeklesecek turnuvada 64 sporcu mücadele edecek. Turnuvaya Bafra’nin yaninda Türkiye’nin çesitli illerinden de sporcular katiliyor.

Türkiye Bilardo Federasyonu Baskani Ersan Ercan açilis merasiminde yaptigi konusmada, “Türkiye Bilardo Federasyonu olarak Bafra’da böylesi bir organizasyonun düzenlenmesinden dolayi Belediye Baskanimiz Hamit Kiliç nezdinde tüm emegi geçenlere tesekkür ediyorum” dedi.

Açilista konusan Bafra Belediye Baskani Hamit Kiliç, “Ilçemizde gençlerimizin vakitlerini yararli ugrasilarla geçirmesi ve saglikli bireyler olmasi için elimizden gelen ne varsa yapiyoruz ve yapmaya da devam edecegiz. Düzenledigimiz bilardo turnuvasi da bu noktada hayata geçirdigimiz etkinlerden bir tanesi. Bizlere sagladiklari destekten ötürü Türkiye Bilardo Federasyonumuza tesekkür ediyor, mücadele edecek tüm sporcu kardeslerime basarilar diliyorum” diye konustu.

Bafra Belediyesi tarafindan ilçede bir ilk olarak düzenlenen 3 Bant Bilardo Turnuvasi’nin final müsabakasi 8 Temmuz Persembe günü yapilacak. 3 Bant Bilardo turnuvasi sonucunda; birinciye 4 bin TL, ikinciye 2 bin 500 TL, üçüncü ve dördüncüye bin 500 TL, en yüksek seri sahibine ise 500 TL ödül verilecek.
Kaynak: İHA