Bereket Sigorta'ya Iki Ödül Birden

Bereket Sigorta Genel Müdürü Mahmut Güngör: 'Tekafül prensipleri çerçevesinde gerçeklestirdigimiz faaliyetler ile aldigimiz bu iki ödül 'Sigortadan Öte' anlayisiyla, misyonumuz için bir gösterge olmustur'.

Bereket Sigorta, dünyanin saygin is ve finans dergilerinden World Finance tarafindan düzenlenen "Islami Finans Ödülleri 2021"de "Türkiye’nin En Güvenilir Katilim Sigorta (Tekafül) Sirketi" ile "Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Topluma Adanmislik" kategorilerinde olmak üzere iki ödüle layik görüldü.

Bereket Sigorta'dan yapilan açiklamaya göre, firma, 2007 yilindan itibaren verilen ve uluslararasi alanda prestijli ödüllerden biri olarak kabul edilen World Finance Islami Finans Ödülleri’nde 2 kategoride ödül kazandi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Bereket Sigorta Genel Müdürü Mahmut Güngör, "Tekafül prensipleri çerçevesinde gerçeklestirdigimiz faaliyetler ile aldigimiz bu iki ödül 'Sigortadan Öte' anlayisiyla, misyonumuz için bir gösterge olmustur. Ülkemizde tekafül modelini uygulayan sirket olma sorumlulugunun bilinciyle, tekafül sisteminin bilinirliginin ve farkindaliginin arttirilmasina, Tekafül sigortaciliginin daha genis kitlelere yayilmasina hizmet etmeye devam edecegiz." ifadelerini kullandi.

Güngör, konuya iliskin sunlari kaydetti:

“Ana sermayedarimiz Tarim Kredi Kooperatifleri dayanisma ve paylasimi esas alan yapisi ile birlikte, sirketimiz de dayanisma ve paylasimi esas alan tekafül sigortaciligi ile ilgili bir model olusturma yoluna gitmistir. Hedeflerimiz dogrultusunda ilklere imza atarak müsterilerimizin de ihtiyaçlarina odaklanirken sosyal sorumluluklarimizin pesinden gitmek de bize ayrica motivasyon kaynagi oldu. Bu motivasyonun uluslararasi arenada karsilik bulmus olmasi, iki ödül birden almis olmamizi, gayretlerimizin bir karsiligi ve yükselen performansimizin göstergesi olarak degerlendiriyoruz. Elde ettigimiz basarida, ülke ekonomisine deger katma yolunda büyük payi olan ve sirketimizden destek ve is birligini esirgemeyen 158 yillik köklü geçmisiyle Tarim Kredi Kooperatifleri’nin degerli yönetici ve çalisanlarina, is ortaklarimiza, basarili çalismadaki katkilarindan ötürü degerli mesai arkadaslarimiza ve müsterilerimize tesekkürlerimi sunuyorum."
Kaynak: AA