Bayram Öncesi Trafik Havadan Denetlendi

Yaklasan Kurban Bayrami öncesi Mugla Emniyet Müdürlügü Trafik Sube Müdürlügü ekipleri havadan ve karadan trafik denetimlerini arttirdi.

Bayram Öncesi Trafik Havadan Denetlendi
Emniyet Genel Müdürlügü Havacilik Dairesi Baskanligi tarafindan yaz sezonunda hizmet vermesi için Mugla Emniyet Müdürlügü’ne tahsis edilen ‘Uçak Göz’ helikopter yaz sezonu boyunca trafik, asayis, terör, kaçakçilik, narkotik, göçmen kaçakçiligi ve kaçak yapilarin tespiti gibi olaylarda kullanilacak.

Marmaris’te konuslandirilan gece termal görüsü de bulunan helikopter yaz aylarinda Mugla bölgesinde hizmet verecek. Trafik Sube Müdürlügü ekipleri, yaklasan Kurban Bayrami öncesi özellikle Milas-Bodrum karayolu üzerinde, sehir merkezlerinde denetim yapti. Sürücülerin seyahat esnasinda helikopter havadan emniyet kemeri ve cep telefonu ile konusan sürücüleri aninda tespit ediyor.

Helikopter ile havadan yapilan trafik denetimlerinde karayollarinda trafik akisinin normal seyrettigi görülürken, Bodrum sehir merkezinde ise yogunluk yasandigi tespit edildi. Bodrum Torba girisinde Heradot Caddesi’nden baslayan yogunluk Emin Anter Bulvari, Kibris Sehitleri Caddesi ve Atatürk Bulvari üzerinde devam ediyor.

Fethiye ve Marmaris istikametindeki karayolunda ise Sakar geçidinde zaman zaman yogunluk yasanirken, Mentese akilli kavsakta zaman zaman kuyruklar olustu.
Kaynak: İHA