Agri'da 'Telafide Ben De Varim' Programi Basladi

Agri Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, "Telafide Ben de Varim" programi kapsaminda kentteki okullari ziyaret ederek yapilan etkinlikleri yerinde inceledi.

Agri'da 'Telafide Ben De Varim' Programi Basladi
Milli Egitim Bakanliginin 2023 Egitim Vizyonu hedefleri dogrultusunda egitimde firsat adaletini saglamak, okullar arasindaki basari ve imkan farkliliklarini azaltmak, Covid-19 salgini sürecinde gerçeklestirilen seyreltilmis, uzaktan egitim faaliyetlerinin sona erdigi yaz tatili döneminde çocuklarin fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelisimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif egitim faaliyetleri ile desteklemek amaciyla "Telafide Ben de Varim" programi Agri’da baslandi. Il genelinde okul öncesi egitim, ilkögretim, ortaögretim ve özel egitim okullarinda ögrenim gören çocuklar için uygulanacak olan program kapsaminda bilimsel, sosyal, kültürel, sportif egitim faaliyetleri ile ilgili etkinlikler düzenlenecek. 31 Agustos’a kadar sürecek telafi programi "fiziksel, sosyal duygusal, akademik gelisim ve özel egitim alani" olmak üzere dört ana temaya uygun planlandi.

Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, "Telafide Ben de Varim" programi kapsaminda kentteki okullari ziyaret ederek ögrencilerle bir araya geldi. Ögrencilerle bir süre sohbet eden Il Milli Egitim Müdürü Tekin, ögrencilerin etkinliklerine katildi.

Okullardaki etkinlikler hakkinda bilgi alan Il Milli Egitim Müdürü Tekin, Naci Gökçe Anadolu Lisesinde bir ögrencinin voleybol davetini kirmadi. Ziyaret ettigi Cumhuriyet Ortaokulundaki ögrencilerle masa tenisi oynayan Il Milli Egitim Müdürü Tekin, Baloluk Ismet Bulut ortaokulu ögrencileriyle LGS sohbeti ve degerlendirme sonrasi bugün ki ziyaretlerini sonlandirdi.

"Telafide Ben de Varim" programinin baslamasi ile çesitli etkinlik ve aktivite nedeniyle mutluluklarini dile getiren ögrenciler, Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA