30 Bin Fitte Sürpriz Evlilik Teklifi

DENIZLI – Istanbul’dan Denizli’ye gitmek üzere havalanan uçaga yolcu olarak binen genç, görevli hostese 30 bin fit yükseklikte yolcularin saskin bakislari arasinda evlilik teklifi yapti.

30 Bin Fitte Sürpriz Evlilik Teklifi
Denizli Çardak Havaalanina inmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanindan havalanan yolcu uçaginda esine az rastlanir bir evlilik teklifi yasandi. Uçaga yolcu olarak binen genç, yolculuk baslayip uçak 30 bin fit yükseklige ulastigi sirada, kabin görevlisi olan hostes sevgilisi görevini yaptigi sirada ayaga kalkarak önünü kesti. Çilgin asik, cebinden yüzük çikararak genç kadina “Benim evlenir misin” diye sordu. Bu durum karsisinda yolcular ve diger kabin görevlileri dahil herkes dondu kaldi. Kisa süren sokun ardindan genç hostes, erkek arkadasina “evet” yanitini verince uçakta bir anda alkislar yükseldi. Uçaktaki tüm yolcular genç çifti dakikalarca alkisladi.

Yolculardan biri, “Dügüne bu uçaktaki herkesi davet etmezseniz büyük ariza çikar” diye bagirinca, alkisin yerini kahkahalar aldi. Her seyden haberdar olan ancak son ana kadar sessizligini koruyan kaptan, evet yaniti sonrasi genç çifti tebrik etti. Denizli Çardak Havaalanina inen yolcular, unutulmayacak bir ani yasamis oldu.
Kaynak: İHA