Öldürülen Sevda Çelemoglu Son Yolculuguna Ugurlandi

Izmir Gaziemir’de sevgilisi oldugu ileri sürülen sahis tarafindan bogazi kesilerek öldürülen 3 çocuk annesi Sevda Çelemoglu (33) için cenaze töreni düzenlendi. Olay sirasinda üç çocuktan birinin annesinin yaninda oldugunu söyleyen Çelemoglu’nun kardesi Sercan Çelemoglu, “Sahis ablamiza musallat oldu. Kandirdi ablamizi. Psikolojisi bozuk bir insan, sabikasi var. Kurtulamadi elinden, çok ugrastik” dedi.

Öldürülen Sevda Çelemoglu Son Yolculuguna Ugurlandi
Olay, dün aksam saatlerinde Izmir’in Gaziemir ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sarniç Polis Merkezi Amirligine giden S.Ç. isimli sahis, sevgilisi oldugunu ileri sürdügü üç çocuk annesi Sevda Çelemoglu’nu biçakla bogazini keserek öldürdügünü itiraf etti. Harekete geçen ekipler zanliyi gözaltina alirken, süpheliye ait otomobilin içerisinde yapilan aramalarda kanli biçak ve giysiler buldu. Süphelinin ifadesi sonucu 1078 Sokak’taki eve giden ekipler, evin mutfaginda Çelemoglu’nu bogazi kesilmis halde buldu. Olay yerine çagirilan saglik ekiplerinin yaptigi kontrollerde kadinin hayatini kaybettigi belirlendi. Çelemoglu’nun daha önce zanlinin kendisine siddet uyguladigina dair sikayette bulundugu ve 3 ay önce uzaklastirma karari aldigi ögrenildi. Süphelinin ise “uyusturucu kullanma” ve “kasten yaralama” suçlarindan çok sayida kaydinin bulundugu belirtildi. Çelemoglu’nun cenazesi, bugün yakinlari tarafindan Izmir Adli Tip Kurumundan alinirken, kadinin kardesi Sercan Çelemoglu, “Ablamiza musallat oldu. Kandirdi ablamizi. Psikolojisi bozuk bir insan, sabikasi var. Kurtulamadi elinden, çok ugrastik. Iyi niyetle yaklastik, kötü niyetle yaslastik ama engelleyemedik. Kurtaramadik elinden” diyerek ablasinin sahis tarafindan tehdit edildigini öne sürdü. Sevda Çelemoglu’nun cenazesi, 15 Temmuz Sehitler Camiinde ikindi namazini müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan son yolculuguna ugurlandi.

Cenazeye Çelemoglu’nun en büyük çocugu A.G. (10), babasi Adem Çelemoglu, eski esi Yasin G. ve eski kayinbabasi Ibrahim G. ile Çelemoglu’nun yakinlari katildi.

Çelemoglu’nun cenazesi, Sasal Mezarligina defnedilecek.

“3 yasindaki kizi yanindaymis”

Ablasinin ölümü üzerine konusan Sercan Çelemoglu, “Sahsi taniyoruz. Sapkin bir tipti zaten. Kendi ailesinden de vukuatli sekilde ayrilmis. Sonra ablamiza musallat oldu. Kandirdi ablamizi. Psikolojisi bozuk bir insan, sabikasi var. Kurtulamadi elinden, çok ugrastik. Iyi niyetle yaklastik, kötü niyetle yaslastik ama engelleyemedik. Kurtaramadik elinden. Tehdit ediyormus ablamizi. ‘Benden uzaklasirsan ailene zarar veririm, çocuklarina zarar veririm’ seklinde tehditlerle onu kendinde tutuyormus. Olay esnasinda çocuklar babasindaydi. Üç çocuktan biri yanindaydi. 3 yasindaki kizi yanindaymis. Artik gerisini biz de bilmiyoruz. Adaletten beklentimiz en agir cezayi almasi” diye konustu.



Sahis tutuklandi

Öte yandan polis ekipleri tarafindan yakalanarak adliyeye sevk edilen ve ardindan da tutuklanan S.Ç.’nin, cinayeti "kiskançlik" gerekçesi ile isledigini söyledigi ögrenildi.
Kaynak: İHA