Kardes Sehirlere Kardes Tasarimlar

Trabzon Büyüksehir Belediyesi ve kardes sehir Kahramanmaras Büyüksehir Belediyesi, en büyük caddelerini ortak tasarimlarla güzellestirecek.

Kardes Sehirlere Kardes Tasarimlar
Trabzon’da bulunan Kahramanmaras Caddesi ve Kahramanmaras’ta bulunan Trabzon Caddesi’nde gerçeklestirilecek projelerde ortak objelerin kullanilmasi karari alindi. Iki Büyüksehir Belediyesinin yetkilileri, yaptiklari tasarimlari inceleyerek tüm çalismalarda ortak benzerliklerin olusmasi için adimlarini atti.

Trabzon Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskani Murat Öztürk, Yapi Kontrol Sube Müdürü Akin Zafer Dilberoglu, ETÜD ve Projeler Sube Müdürü Ömer Çiçek ve Kontrol Abdulgaffar Dener, Kahramanmaras Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Rüstem Keles ile bir araya gelerek gerçeklestirilecek projeler hakkinda istisarede bulundular.

Örnegine az rastlanan bir çalisma

Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, projenin tamamlandiginda iki kentin vatandaslarinin memnuniyet duyacagina inandigini belirterek, “ Trabzon ve Kahramanmaras’in en büyük caddeleri yapilacak çalismalar neticesinde benzer tasarimlara sahip olacak. Kahramanmaras tarihte çok önemli yere sahip bir sehir ve bizim de kardes sehrimiz. Kahramanmaras ve Trabzon caddelerinin proje sonrasi benzer özellikler tasiyacak olmasi, ayni zamanda örnegine az rastlanan bir çalisma olacak. Proje tamamlandiginda iki kentin vatandaslarinin da memnuniyet duyacagina inaniyorum” dedi.

Keles: ortak tasarimlar yapiyoruz

Kahramanmaras Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Rüstem Keles ise, “Büyüksehir Belediye Baskanlarimiz Hayrettin Güngör ve Murat Zorluoglu’nun talimatlariyla Trabzon ve Kahramanmaras caddelerimizin ortak tasarimlarini yapiyoruz. Kardes sehirlere kardes tasarimlar yakisir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA