Kara Yollarinda Durum

Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi gerekiyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, Bursa Çevre Otoyolu'nun 7-15. kilometrelerinde yol yapim çalismasi nedeniyle Izmir-Ankara istikameti trafige kapatilarak ulasim diger istikametten iki yönlü olarak saglaniyor.

Gebze-Orhangazi-Izmir Otoyolu'nun Susurluk-Balikesir Kuzey kavsaklari 10-12. kilometrelerinde bakim-onarim çalismasi dolayisiyla Izmir istikametinde sag serit trafige kapatilarak ulasim diger istikametten iki yönlü olarak sürdürülüyor.

Didim-Milas yolunun 34-39. kilometrelerinde yol çalismalari yapildigindan ulasim, bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçeklestiriliyor.

Çanakkale-Çan yolunun 5-7. kilometrelerinde, çalismalar nedeniyle ulasim diger istikametten iki yönlü olarak devam ediyor.

Fatsa-Ordu-Piraziz yolunun 50-51. kilometrelerinde yol bakim çalismalari dolayisiyla ulasima tek seritten kontrollü olarak izin veriliyor.

Ordu Il Siniri-Koyulhisar yolunun 8-13. kilometrelerindeki çalismalar nedeniyle sürücülerin trafik isaret ve isaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kirikhan-Hatay yolunun 3-5. kilometrelerinde, üstyapi yenileme çalismalari nedeniyle ulasim kontrollü olarak sürdürülüyor.

Cide-Doganyurt-Inebolu yolunun 57-67. kilometrelerindeki çalismalar nedeniyle sürücülerin trafik isaret ve isaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ispir-Ikizdere yolunun 0-20. kilometrelerinde yol yapim çalismalari nedeniyle ulasim kontrollü olarak gerçeklestiriliyor.

Subasi-Istanbul Havalimani-Hasdal yolunun 52. kilometresinde yarin 00.00-05.30 saatlerinde yapim çalismalari nedeniyle yol aralikli olarak trafige kapatilacak.

Kaynak: AA