Üniversite Ögrencileri Parça Basi Islerde Çalisacak

Malatya Inönü Üniversitesi ögrencileri ile mezunlari, proje bazli veya parça basi islerde TÜIK bünyesinde görevlendirilecek.

Üniversite Ögrencileri Parça Basi Islerde Çalisacak
Inönü Üniversitesi ve Türkiye Istatistik Kurumu (TÜIK) Malatya Bölge Müdürlügü arasinda istatistik üretim faaliyetlerinde ihtiyaç duyulmasi halinde Inönü Üniversitesi ögrencileri ile mezunlarinin proje bazli veya parça basi islerde görevlendirilmesini içeren is birligi protokolü imzalandi. Inönü Üniversitesi Rektörlük makaminda gerçeklesen imza törenine, Inönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kizilay, TÜIK Malatya Bölge Müdürü Vekili Ali Tüfekçi, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Ibrahim Türkmen ve Prof. Dr. Nusret Akpolat ile Rektör Danismani ve Kariyer Merkezi Koordinatörü Dr. Ögr. Üyesi Hasan Yilmaz katildi.

Protokolü, Inönü Üniversitesi adina Rektör Prof. Dr. Ahmet Kizilay, TÜIK Malatya Bölge Müdürlügü adina ise TÜIK Malatya Bölge Müdürü Vekili Ali Tüfekçi imzaladi.

Protokol kapsaminda TÜIK Malatya Bölge Müdürlügü’nün istatistik üretim faaliyetlerinde ihtiyaç duyacagi proje bazli veya parça basi islerde Inönü Üniversitesi’nde ögrenim gören veya mezun ögrencilerin görevlendirilmesi konusunda Inönü Üniversitesi Kariyer Merkezi ile is birligi içerisinde olunacagi belirtildi.
Kaynak: İHA