Mamak'tan Marmaris'e Yardim Tiri

AK Parti Ankara Il Baskanliginin yangin bölgeleri için baslattigi yardim kampanyasi kapsaminda bir yardim tiri da Mamak’tan Marmaris’e dogru yola çikti.

Mamak'tan Marmaris'e Yardim Tiri
AK Parti Ankara Il Baskanliginin yangin bölgeleri için baslattigi yardim kampanyasi kapsaminda bir yardim tiri da Mamak’tan Marmaris’e dogru yola çikti. Temel gida maddeleri, hijyen malzemeleri ve kiyafetleri yer aldigi tirlarin ugurlanma programina AK Parti Ankara Il Baskani Hakan Han Özcan, AK Parti Mamak Ilçe Baskani Erhan Sarigöl ve teskilat mensuplari katildi.

Desteklerin toplanmasinin ardindan AK Parti Mamak Ilçe Baskanligi önünde bekletilen kamyona partililer tarafindan yüklenen malzemeler, yapilan duanin ardindan Marmaris’e dogru yola çikti.

“Canlarimiz yaniyor”

Gece saatlerinden itibaren orman yanginlarinin yasandigi illerdeki AK Parti teskilatlariyla ihtiyaçlara iliskin iletisim halinde olduklarini ve gerekli koordinasyonu saglamak için çalistiklarini kaydeden AK Parti Ankara Il Baskani Hakan Han Özcan, “Bugün de cigerlerimiz yaniyor, canlarimiz yaniyor. Çocuklarimiz agliyor. Onlarin yaralarina merhem sürebilmek için bizler Ankara teskilatlari olarak, bütün mahalli teskilatlarimizla, kadin kollarimizla, gençlik kollarimizla güzel bir imece usulü yardimlasma isine giristik. Sabahleyin Adana teskilatimiza, Kozan ve diger ilçelerimize, akabinde Osmaniye’ye, iste simdi Marmaris’e yola çikariyoruz, Manavgat’a. Buralardaki bütün vatandaslarimiza AK Parti olarak ulasmaya çalisiyoruz. Atesleri söndürmeye devam edeceklerinin altini çizen Özcan, “En basindan beri birileri atesten yanadir, birileri topraktan yanadir. Birileri Habil’dir, birileri Kabil’dir. Bu da devam edecektir. Onlar yakmaya devam ettikçe bizler de tüm yaralara merhem olmaya, atesleri söndürmeye devam edecegiz. Can ve mallarimiz üzerinden, dogal felaketler üzerinden siyasi prim yapmalarini, yalan ve iftiralari da Anadolu halki olarak yardimlasma hukukuyla yerle bir edecegimize inaniyoruz” dedi.



Sarigöl: ”Acilar paylastikça azalir”

Ülkenin dört bir yaninda es zamanli olarak çikan orman yanginlarindan dolayi büyük bir üzüntü yasadiklarini belirten AK Parti Mamak Ilçe Baskani Sarigöl de, “Acilar paylastikça azalir. Orman demek vatan demektir. Yangindan etkilenen tüm canlilar ve ormanlar için büyük üzüntü duyuyoruz. Yangini söndürme çalismalarinda cansiperane görev alan herkese Allah’tan kolayliklar diliyor, yangindan zarar gören hemsehrilerimize de geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Yasamini yitiren tüm canlarin üzüntüsünü yasiyoruz. Aklimiz ormanlarimizda” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA