Kusadasi Edebiyata Doyacak

Aydin Büyüksehir Belediyesi ile Kusadasi Belediyesi is birliginde bu yil 2’ncisi düzenlenen ‘Kusadasi Kitap Günleri’ Atatürk Aniti önünde basladi.

Kusadasi Edebiyata Doyacak


Türkiye’nin en önemli yayinevlerinin katildigi 15 günlük fuarda gerçeklesecek olan söylesi ve imza günleriyle edebiyatseverler ünlü yazarlarla bulusma sansi yakalayacak.

Türkiye’nin turizm baskenti Kusadasi’nda, Aydin Büyüksehir Belediyesi ile Kusadasi Belediyesi’nin ortaklasa düzenledigi Kusadasi Kitap Günleri’nin açilisi için Atatürk Aniti önünde bir tören yapildi. Törene; Kusadasi Belediye Baskan Vekili Efe Berberoglu, Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan, yazarlar, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ile çok sayida vatandas katildi.

Edebiyatseverlerin yogun ilgi gösterdigi Kusadasi Kitap Günleri’ne bu yil yaklasik 40 yayinevi ile 15 yazar katiliyor. 15 Agustos’a kadar açik kalacak olan Kusadasi Kitap Günleri’nde imza günleri ile söylesiler de düzenlenecek. Bu sayede kitap tutkunlari sevdikleri yazarlar ile bulusup sohbet etme imkani bulacak.

Törenin açilis konusmasini yapan Kusadasi Belediye Baskan Vekili Efe Berberoglu, “Öncelikle degerli yazarlarimiza Kusadasi Belediye Baskanimiz Ömer Günel’in selamlarini getirdim. Türkiye’nin turizm baskenti Kusadasi’nda kültür ve sanat etkinliklerine destek olmaya her zaman devam edecegiz. Bizi kirmayarak Kusadasi’na gelen yazarlarimiza çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA