Isparta Belediyesi Itfaiye Ekipleri Tekrar Antalya'da

Isparta Belediyesi Itfaiye Müdürlügü, 4 gün önce Manavgat’ta baslayan yanginlara müdahale amaciyla, aldigi acil çagri ile birlikte tekrar bölgeye gitti. Isparta Itfaiye Müdürlügü 23 personel ve 8 araç ile birlikte ögle saatlerinde Manavgat Ilçesine hareket ederken, ekipler kriz merkezi emrinde görev yapacak.

Isparta Belediyesi Itfaiye Ekipleri Tekrar Antalya'da
Yanginin çiktigi günden buyana Manavgat Ilçesindeki yangin söndürme çalismalarina katilan ekipler Isparta’ya dönmüstü. Cumartesi günü tekrar Manavgat’tan yapilan çagri ile son hazirliklarini tamamlayan Itfaiye Müdürlügüne bagli ekipler araç ve personel sayisini artirarak tekrar ögle saatlerinde aci siren sesleri ile birlikte tekrar Manavgat Ilçesine hareket etti.

Personel takviyesi yapildi

4 itfaiye araci, 3 arasöz ve bir personel tasiyici otobüs Manavgat Ilçesi ve çevresindeki yanginlara müdahale etmek amaciyla hareket etti. Ekiplere konusan Itfaiye Müdürü Erkan Er, “Arkadaslar üç gün önce görev yaptigimiz Manavgat Ilçesi kriz masasindan Sayin Baskanimiza tekrar talep gelmis. Baskanimiz Sükrü Basdegirmen’in talimatiyla tekrar Manavgat, Alanya tarafina afat yerine yola çikiyoruz. Geçen 16 personelle gittigimiz Manavgat’a personel takviyesi yaparak 23 personel ve 8 araç ile gidiyoruz. Oradaki görevimiz, yerlesim yerlerine yaklasan yanginlara müdahale etmek, insanlarimiza yardimci olmaktir. Allah hepimizin yardimcisi olsun” dedi.

Kaynak: İHA