Fethiyeliler Yangini Söndürmek Için Seferber Oldu

Mugla’nin Fethiye ilçesinde çikan orman yanginini söndürme çalismalarina destek veren vatandaslar yangini söndürmek için ekipler ile birlikte canla basla çalisiyor.

Fethiyeliler Yangini Söndürmek Için Seferber Oldu
Edinilen bilgiye göre, Ölüdeniz Mahallesi Ocak mevkiindeki ormanlik alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Yerlesim yerlerine yakin bir noktada çikan yangin sonrasi ihbar üzerine bölgeye Mugla Orman Bölge Müdürlügü yangin söndürme ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen 8 arazöz ve ilk müdahale araçlari yangina müdahalesini sürdürüyor.

“Vatandaslar seferber oldu”

Orman yangini çiktigini duyan Fethiyeliler bölgeye akin etti. Ellerinde su tasiyan vatandaslar, zaman zaman da itfaiye ekiplerine yardimci oluyor. Yangin söndürme hortumlarini alevlere ulastirmak için büyük çaba sarf eden vatandaslar yangin bölgesinde gönüllü olarak çalismalara katiliyor.

Fethiye-Ölüdeniz karayolu trafige kapatildi

Yangin söndürme ekiplerinin olay yerine hizli bir sekilde ulasmasi için Fethiye-Ölüdeniz karayolu bir süreligine ulasima kapatilirken, özel araçlarin geçisine izin verilmiyor. Fethiye Kaymakami Eyüp Firat ta yangin bölgesine gelerek çalismalari yakindan takip ediyor.
Kaynak: İHA