Baskan Sürekli'den Yogun Aliaga Mesaisi

AK Parti Izmir Il Baskanliginin ana kademe, kadin ve gençlik kollarinin tam kadro katilimi ile organize ettigi, es zamanli 30 ilçe ziyaretleri hizla devam ediyor. Bu kapsamda Aliaga’da temaslarda bulunan Il Baskani Kerem Ali Sürekli, daha sonra Menemen’in ev sahipliginde Çigli, Kemalpasa, Karsiyaka, Bayrakli ilçelerindeki mahalle baskanlari ile bir araya gelerek 3. bölge toplantisini gerçeklestirdi.

Baskan Sürekli'den Yogun Aliaga Mesaisi
AK Parti Izmir Il Baskanliginin ilçe ziyaretleri devam ediyor. Il Baskani Kerem Ali Sürekli, son olarak Aliaga ilçesinde temaslarda bulundu. Baskan Sürekli, Aliaga Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi ve Aliaga Soförler Odasi Baskani Salih Yigitalp’i ziyaret ederken, vefa ziyaretleri kapsaminda kurucu ilçe baskani Müjdat Biçakçi ve önceki dönem Belediye Baskani Tansu Kaya ile bir araya gelerek görüs alisverisinde bulundu. Sürekli, ayrica farkli meslek gruplarindan esnaflarla da toplanti yaparak sorunlarini dinledi.

AK Parti’nin 20. kurulus yil dönümünün yaklastigini hatirlatan Sürekli, yaptigi konusmalarda, "20 yildir hiç durmadan hizmet ürettik, pek çok reform yaptik. Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerini hayata geçirdik. Bugün ülkemizin en büyük sanayi kenti olan Aliaga’nin, Izmir’in önünü açan Kuzey Ege Otoyolu bunlarin en çarpici örnegi. Aliaga’da Meslek Hastanesi dahil onlarca yatirimimiz devam ediyor, yola çikiyor. Bu sözde kalan bir askin sonucu degil, millet ve hizmet askiyla vücut bulan bir maratondur. Yapilanlar, yapilacaklar ortada. Bizim isimiz, 20 yildir laf degil, hizmet üretmek; konusmak degil, yapmak oldu" ifadelerini kullandi.

"Aliaga Izmir’in ve Türkiye’nin kuzey yildizi"

Hükümetin genel ve yerelde, her alanda destek ve yatirimlarinin sürdügünü belirten Baskan Sürekli, Aliaga’nin özellikli yapisi ve yatirimlara iliskin sunlari söyledi:

"Aliaga Izmir’in ve Türkiye’nin kuzey yildizi. Üretimini, potansiyelini artirmak, önünü açmak için var gücümüzle çalisiyoruz. Kuzey-Ege Çevre Yolu gibi dev bir ulasim projesini tamamladik. Nemrut Liman yollarinin yapimi devam ediyor. Söz verildigi üzere 9 Eylül Üniversitemize bagli meslek hastanemizin yapimina devam ediliyor. Bu saglik projesi Türkiye’nin örnek projelerinden biri olacak ve Aliaga’nin büyük bir ihtiyacini karsilayacak. Göç yogunlugu bilinen gerçek. TOKI marifetiyle 750 konut kura asamasinda, 614 konutluk proje devam ediyor. Yeni Adliye Sarayi için ihale asamasina gelindi. Devlet hastanemize ek bina yapiyoruz. Egitim yatirimlarimiz sürüyor. 32 dersligi olan ilkögretim okulumuzun insaatina baslandi; Aliaga Ortaokulu yikildi, yenisi yapiliyor. Fen Lisemiz için dügmeye basildi. Bos durmak yok. Aliaga Cumhur Ittifakinin yerel yönetiminde hizmet farkini yasarken, hükümetimizin eli de ilçemizin üzerinde. Hemserilerimizin her ihtiyaci, istegi degerlendiriliyor" diye aktardi.

Mahalle baskanlari toplantisinda mesaj yagmuru

AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, 3. Bölge Mahalle Baskanlari toplantisinda da önemli mesajlar verdi. "AK Parti 20 yildir, Cumhurbaskanimizin dedigi gibi, hizmet ve eser siyaseti, kardeslik siyasetini tercih etmistir. Basarimizin sirri budur. Bunu korumak ve ileri tasimak durumundayiz. Mahalle baskanliklari bu açidan önemli mevzilerdir. Bu davaya gönül veren ve karsiligini sadece yaradandan bekleyen, gece-gündüz büyük fedakarliklarla çalisan partili kardeslerimizin tümüne tesekkür ediyorum. Öyle ki Izmir’i gönül seferberliginde örnek yaptik. 30 bine ulasan ve agustos sonuna kadar 50 bine çikarmayi hedefledigimiz yeni üyelerimizle çok daha büyük ve güçlü bir noktaya ulasiyoruz. Birligimiz çok önemli, bir olacagiz, beraber olacagiz, iri olacagiz, güçlü olacagiz. Hep birlikte Türkiye, hep birlikte Izmir olacagiz. 2023 yilindaki seçimde, Cumhurbaskanimizi, en yüksek oyla seçecegiz. Kim ne derse desin; zamaninda yapilacak seçim. Ve Insallah Cumhurbaskanimizi tekrar seçecegiz. Bu nedenle sizlerden istegim, tempomuzu kaybetmeyelim. Heyecanimizi diri tutalim, girmedik sokak ve ev, dokunmadik insan birakmayalim" dedi.



"2024’te Izmir’in tamamini hizmetle bulusturmak için bugünden kollari sivamaliyiz"

Baskan Sürekli, Menemen Belediyesini örnek göstererek, "650 milyon borcun 108 milyonu 7 ayda ödendi. Insallah dönem sonunda bitecek. Sadece borç bitmiyor. Yatirim yapiliyor. Yillardir yapilamayan pazar yeri yapiliyor, çok güzel bir hayvan barinagi yapiliyor. Yapilamayan hizmetler yapilmaya baslandi. Göletler, barajlar yapiliyor. Menemen, Bergama, Kiraz, Kinik, Bayindir, Aliaga halki Cumhur Ittifaki belediyelerinin farkini yasiyor. Kördügüm haline gelen trafik, su, alt yapi gibi sorunlari Büyüksehir Belediyesi, bahanelerle daha da büyümesine sebebiyet veriyor. Çözmek niyetleri olmadigi için kilif bulup erteliyorlar. Psikolojik metotlarla, yapamadiklarini yapmis gibi gösterme becerisinde üstlerine yok. Büyüksehir Belediye Baskani, esinin baskan oldugu kooperatife 2 yilda, 42 Milyon TL is vermis. Bu etik degil. Defalarca söyledik, bu yanlisa israrla devam ediyorlar. Incir çekirdegini dolduran üretimlerini dev aynasinda gösteriyorlar. Sorunlar çig gibi büyüyor. Bunlari kim çözer? AK Parti. Çünkü onlar konusur, AK Parti yapar. Çok çalismaliyiz. 2024’te Izmir’in tamamini hizmetle bulusturmak için bugünden kollari sivamaliyiz" diye konustu.

Kaynak: İHA