Hakan Ural'in Duygu Dolu Anlari

Türkiye siyaset bilimcisi, yazar Süleyman Seyfi Ögün’ün kendisine attigi mesaji okuyan Hakan Ural stüdyoda duygu dolu anlar yasadi.

Hakan Ural'in Duygu Dolu Anlari
Kanal D ekranlarinda hafta içi her gün yayinlanan sunuculugunu Hakan Ural ile Nur Tugba Namli’nin yaptigi ‘Neler Oluyor Hayatta’ programinda yorumcu Hakan Ural stüdyoda duygu dolu anlar yasadi.

Kendisine yollanan mesajin içerigine yer veren Hakan Ural cümlesine “Bu ülke çok daha kötü günler gördü, bizim neslin babalari Ikinci Dünya Savasi’nin yokluk devirlerini yasamis” diye basladi.

Mesajin devaminda “Kararlilik ve durusumuzu koruyacagiz, umutsuz olmayacagiz” sözlerini okurken kelimelerini güçlükle bitirdi. Yasananlara üzüntüsünü “Yazik, agrima gidiyor, ülkeyi seven üzülür” diye bitirdi.
Kaynak: İHA