Çocuklar Hayallerindeki Görele'yi Çizdi

Görele Ilçe Belediyesi tarafindan çocuklara yönelik ‘Hayalimdeki Görele’ konulu resim yarismasi düzenlendi.

Çocuklar Hayallerindeki Görele'yi Çizdi
Cumhuriyet Meydaninda düzenlenen ‘Hayalimdeki Görele’ konulu resim yarismasinda çocuklar aileleriyle birlikte hem sosyal aktivitede bulundu, hem de yeteneklerini sergiledi.

Görele Belediye Baskani Tolga Erener, çocuklarin etkinliklerinde yalniz birakmayarak, onlarla hem sohbet etti, hem de yeteneklerini gözlemledi.

Çocuklara çesitli hediyeler takdim eden Baskan Erener, çocuklarin resimleriyle ‘Hayalindeki Görele’ ile bulusturduklarini belirterek, “ Çocuklar ve aileleri için güzel bir etkinlik, güzel bir aktivite oldu. Çocuklar için düzenledigimiz ‘Hayalimdeki Görele’ konulu resim yarismasinda çocuklar yeteneklerini sergiledi. Katilim bizleri oldukça memnun etti. Çocuklarimiz ‘Hayalindeki Görele’yi bizlere yaptiklari eserlerle anlatti. Katilan bütün çocuklarimiza ve velilerimize tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA