(ÖZEL) Arnavutköy'de Pandemi Hatira Duvari

Arnavutköy’de maskelerini bir duvarin üzerindeki demirliklere koyan onlarca kisi duvarin üstüne adeta maskeden korkuluk ördü. Yüzlerce maskenin bulundugu duvar görenleri saskina çevirirken mahalleli burayi “Pandemi hatira duvari” olarak adlandirdi.

(ÖZEL) Arnavutköy'de Pandemi Hatira Duvari
Korona virüsün son zamanlarina yaklasirken Arnavutköy’de ilginç bir hatira duvari olustu. Arnavutköy Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan ve bir okulun hemen yaninda bulunan insaat duvari yüzlerce maske ile örüldü. Okuldan çikan çocuklarin ve yoldan geçenlerin maskesini duvarin üstündeki demirlik alanlara takti. Maskelerle örülü duvari gören mahalleli, burayi korona virüs Hatira Duvari olarak adlandirdi.

Mahalle de yasayan Mert Acuner, “Ben burada oturuyorum ve okuldan çikan çocuklari izliyorum grup halinde çiktiklari için her gün 10 - 15 tane çocuk buradan geçiyor. Bir tanesi buraya maskesini asti ondan sonra bu hale geldi. Degisik bir görüntü olusmus burada ama tehlikeli de olabilir bilemiyorum. Normalde duvarin üstünün tel ile örülü olmasi gerekirken bizim duvarimiz maske ile örülü. Ilerleyen süreçte virüs bitecek malum asilarimiz geldi burasi da bize pandemiden sonra kötü bir hatira duvari olarak kalacak" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA