Muhtar Çamoglu'ndan, Müge Anli'ya Jest

Ünlü sunucu ve gazeteci Müge Anli’nin programinin sezon finali çekimlerine ev sahipligi yapan Mimar Sinan Mahalle Muhtari Gurbet Çamoglu, hazirladigi hatira ormani projesiyle de Anli’ya jest yapti.

Muhtar Çamoglu'ndan, Müge Anli'ya Jest
Aydin’in aktif muhtarlarindan olan ve göreve geldigi andan itibaren yaptigi sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üstüne çeken Mimar Sinan Mahalle Muhtari Gurbet Çamoglu, 14 Mart Tip Bayrami’nda “Saglik Sehitleri” hatira ormani projesiyle de ünlü gazeteci ve sunucu Müge Anli’nin da dikkatini çekti. Anli’nin takdirini kazanan Çamoglu, Müge Anli ile Tatli Sert programinin sezon finali çekimlerine ev sahipligi yapti. Aydin’in tanitimina da önemli katkida bulunan Muhtar Çamoglu, “Müge Anli ve Dostlari Hatira Ormani” projesiyle de jest yapti. Mahalle sakinleri ile birlikte hatira ormani projesini hayata geçirdiklerini ifade Muhtar Çamoglu; “Mahalle sakinlerimiz ile birlikte bir hatira ormani düzenledik. Müge Anli’nin biz kadinlara verdigi destekten dolayi çok onur ve gurur duyuyoruz. Müge Hanim’a, sevgili annesi ve kizini adina birer çinar agaci diktik. Biz bu hatira ormanimizi Müge Hanim ve dostlari adina hazirladik, 200’den fazla agaci alacak sekilde yerimizi de müsait. Eylül ayinda burasi ile ilgili hazirligimiz bitecek ve Mart ayinda da buraya fidanlarimizi dikecegiz. Kendisi de yayinda sürekli Müge Anli ve dostlari diye hitap ediyor. Aydin’in Efeler ilçesinde de dostlari var” dedi.

Mimar Sinan Mahallesi adina koronavirüs sürecinde hayatini kaybeden saglik çalisanlari için hatira ormani projesi de programin sezon finalinde yer alirken, Muhtar Çamoglu, çekimleri için mahallesini tercih eden Müge Anli ve ekibine de tesekkür etti.
Kaynak: İHA