Meclis Toplantisi Mahallelerde Devam Ediyor

Babadag Belediyesi ‘Temmuz Ayi Meclis Toplantisi’ni’ Kelleci Mahallesinde gerçeklestirildi. Aylik gündemin degerlendirildigi toplantinin ardindan halk günü gerçeklestirildi.

Meclis Toplantisi Mahallelerde Devam Ediyor
Denizli’de halk ile içiçe meclis toplantilari geleneginin öncüsü olan Babadag Belediyesinde gelenek devam ediyor. Pandemi sartlarinin hafiflemesi ile öncü oldugu gelenegi sürdüren Babadag Belediyesi Temmuz Ayi Meclis toplantisini Kelleci Mahallesinde gerçeklestirdi. Vatandaslarin gündemi yakindan takip etmesini ve alinan kararlari dogrudan görmesini saglayan çalisma kapsaminda ilçe meclisinin gündeminde olan maddeler oylanarak kabul edildi. Belediye Baskani Ali Atli öncülügünde toplanan Ilçe Meclis toplantisina meclis üyeleri, belediye personelleri ve çok sayida Babadagli vatandas katildi.

Yapilan meclis toplantisinin ardindan ayni noktada halk günü etkinligi de gerçeklestiren Ali Atli ve ekibi vatandaslarin sorunlarini dinledi. Çözümleri adina atilacak adimlari anlatti. Toplantinin ardindan açiklama yapan Baskan Ali Atli, "Temmuz Ayi Belediye Meclis toplantimizi Kelleci mahallemizde gerçeklestirdik. Alinan kararlarin Babadagimiz için hayirli ugurlu olmasini dilerim. Daha sonra halk günü toplantimizi yaparak vatandaslarimizin istek ve taleplerine yönelik çözüm önerilerimizi konustuk. Her sey Babadag için" dedi.

Kaynak: İHA