Kirsehir Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi 67. Olagan Genel Kurulu Yapildi

Kirsehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 67. Olagan Genel Kurulunda mevcut baskan Bahamettin Öztürk, güven tazeledi.

Neset Ertas Kültür Sanat Merkezi’nde yapilan genel kurulunda konusan Öztürk, Ahiligin tanitilmasi için çok büyük çaba harcayan Ahi Baba Mustafa Karagüllü basta olmak üzere vefat eden tüm esnafi rahmetle andigini söyledi.

Salgin hastaligin küresel boyutta her kesimi etkilerken bu zorlu süreçte mücadele eden saglik çalisanlarina esnaf adina tesekkür eden Öztürk, devletin aldigi tüm kararlari uyguladiklarini belirtti.

Salginda en çok etkilenenin küçük esnaf oldugunu vurgulayan Öztürk, “Pandemi döneminde, Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in açikladigi, esnafa verilen destekler ile esnafimiz biraz olsun nefes aldi. Ancak gelinen durumda esnafimizin yine de destege ihtiyaci vardir. Esnafimizin beklentilerini her firsatta anlatiyoruz. Esnaf ve sanatkarlarimiz ülkenin omurgasidir, her zaman onlara sahip çikilmasi gerekir.” dedi.

AK Parti Kirsehir Milletvekili Mustafa Kendirli, CHP Kirsehir Milletvekili Metin Ilhan, Kirsehir Belediye Baskani Selahattin Ekicioglu'nun da konusma yaptigi genel kurulda tek aday olan Öztürk, yeniden göreve seçildi.

Kaynak: AA