Gurbetçi Çift Hirsizlarinin Hedefi Oldu

Almanya’dan Türkiye’ye aile ziyareti için gelen gurbetçi çift, hirsizlarinin hedefi oldu. Dakikalar içerisinde lüks araçlarindan 45 bin TL degerinde parça çalinan çift, “Biz Türkiye’ye aile özlemiyle geliyoruz fakat bu sekilde magdur olmak insani üzüyor” dedi.

Olay, Avcilar Mustafa Kemal Pasa Mahallesinde 05.00 sirlarinda meydana geldi. Gece saatlerinde yurt disindan gelen gurbetçi aile, araçlarini akrabalarinin evinin önünde bulunan bos alana park ederek istirahat etmeye çikti. Sabah saatlerinde çevredeki komsularinin durumu fark etmesiyle uyandirilan çift, araçlarinin soyuldugunu görünce büyük bir sok yasadi. Iddiaya göre hirsizlarinin hedefi olan lüks araç, cami kirilarak soyuldu. Lüks aracin içine giren zanlilar, yaklasik 45 bin TL degerinde olan hayalet kamera göstergesini çalarak kayiplara karisti. Gurbetçi çiftin durumu yetkililere haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme baslatti.

“Sirf o parça dahi 45 bin TL tutuyormus”

Araçlarinda büyük çapli maddi hasar oldugunu ifade eden Sakine Adar, “Dün yurt disindan ailemizi ziyaret etmek için geldik. Gece saatlerinde arabamizi park ettik ve ablamin evine çiktik. Sabah uyandigimizda ise bu manzarayla karsilastik. Hirsizligi gören komsularimiz olayin saat 05.00 siralarinda yasandigini söyledi.

Aracimizda ciddi anlamda maddi hasar meydana geldi. Hayalet kamera göstergesi çalinmis aracimizin, sirf o parça dahi yaklasik 45 bin TL tutuyormus. Camlar ve diger hasarlarla ne kadar bir maddi zarar çikar onu bilmiyorum. Bu durum karsisinda ne söyleyecegimi gerçekten bilmiyorum çünkü büyük bir üzüntü yasiyorum. Biz Türkiye’ye aile özlemiyle geliyoruz ve bu sekilde magdur olmak gerçekten insani üzüyor” dedi.

Kaynak: İHA