Fedakar Hemsire Açiklamasi Bakan Koca Paylasti

Ordu Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde görevli hemsire Çigdem Aydin, korona virüse yakalandiktan sonra asi uygulama biriminde çalismak istedi. Pandeminin azalmasina katki saglamak için asi biriminde çalisan Aydin’in fotografi, Saglik Bakani Dr. Fahrettin Koca tarafindan sosyal medya hesabindan da paylasildi.

Fedakar Hemsire Açiklamasi Bakan Koca Paylasti
Ordu Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde hemsire olarak görev yapan 2 çocuk annesi hemsire Çigdem Aydin, subat ayi içerisinde acil biriminde görev yaptigi esnada korona virüse yakalandi. Annesi, babasi, esi ve ogluna da hastaligi bulastiran Aydin, aile olarak süreci güçlükle atlatti. Hastaligi yendikten sonra, korona virüsün yayilmasini engellemek için asi biriminde görev yapmaya karar veren Aydin, 5 aydir burada gönüllü olarak görev yapiyor.

“Bizim için zor bir süreç oldu”

Egitim ve Arastirma Hastanesi Asim Birim Sorumlusu 2 çocuk annesi Çigdem Aydin, “Ben Subat ayinda korona virüse yakalandim. Sonra aileme de bulasti. Biraz bizim için zor bir süreç oldu, hastaligi agir geçirdik. Çok sükür geçti ve hepimiz saglimiza kavustuk. Ben acilde çalisiyordum ve acil hemsiresiydim. Sonrasinda burada göreve basladim ve yaklasik 5 aydir burada çalisiyorum. Korona virüse yakalandiktan sonra ve aileme de bulasinca bizim de bir katkimiz olsun istedik ve asi biriminde çalismaya devam ediyorum. Pandemi sürecinin geçmesine katkida bulunmak istedik” dedi.

Aydin, Saglik Bakani Fahrettin Koca’nin, kendi fotografini sosyale medya hesabindan paylasmasinin kendisini mutlu ettigini belirterek “Paylasimini görünce çok sasirdim ve çok da sevindim. Kendisine de buradan tesekkür ediyorum” açiklamasinda bulundu.

75 bininci doz asinin yapilis ani

Öte yandan Saglik Bakani Dr. Fahrettin Koca, dün aksam saatlerinde sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, “Ordu Üniversitesi Egitim Arastirma Hastanesinde 75 bininci doz asinin yapilis ani. Hemsire Çigdem Aydin; esi, oglu, anne ve babasiyla birlikte Covid-19 geçirmisti. Simdi asilama biriminde gönüllü çalisiyor. Sahsinizda asi biriminin tüm çalisanlarini kutluyoruz Çigdem Hanim” ifadelerine yer vermisti.
Kaynak: İHA