Etwinning Ödül Töreni Yapildi

eTwinning Ulusal Kalite Etiketi, Avrupa Kalite Etiketi, Ulusal Kalite Etiketi Levhasi, Avrupa Kalite Etiketi Levhasi ile eTwinning Okul Unvani alan ögretmenler ve okullara belgeler verildi.

Etwinning Ödül Töreni Yapildi
eTwinning unvan alan ögretmenler ve okullar için ödül töreni gerçeklestirilci. Merkezefendi Barbaros Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi’nde gerçeklestirilen törene Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, Müdür Yardimcisi Mustafa Özevcimen, Sube Müdürü Yasin Temel, okul müdürleri ve ögretmenler katildi.

Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici konusmasinda “Avrupa’da okul ortaklarinin kurulmasi, ögrenci ve ögretmenlerin bilisim teknolojilerinin ve yabanci dil becerilerinin artirilmasi amaciyla yürütülen, iletisim kurmak, is birligi yapmak, projeler gelistirmek, paylasmak için ögrenme topluluklari olusturan eTwinnig faaliyetleri ilimizde de etkin olarak devam etmektedir. Müdürlügümüz eTwinnig birimi araciligiyla 2020-2021 Egitim ve Ögretim yilinda, 1000’e yakin ögretmen ve idareciye, çevrimiçi bilgilendirme toplantilari düzenlenmistir. 2021 Haziran ayi itibariyle Denizli ilinde, eTwinning portalina, 854 okuldan 3502 ögretmen 2165 proje ile kayitli durumdadir. Bilgi ve Iletisim Teknolojileri (BIT) kullanimiyla okullar için destek, araç ve hizmetler saglayarak Avrupa’daki okullar arasi isbirligini tesvik eden, ayrica egitimciler için sürekli çevrimiçi Mesleki Gelisim için firsatlar da sunan eTwinnig çalismalarina katilan, emek veren ve kalite etiketi sahibi olan okullarimizi, yöneticilerimizi ve ögretmenlerimizi tebrik ederim. Sürece destek sunan birimimiz ögretmenlerine tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA