Bilsoft Ve Ideasoft'tan E-Ticaret Hamlesi

Bilsoft, e-ticarette Türkiye’de lider Ideasoft ile isbirligi yaparak muhasebe programi kullanan müsterilerine e-ticaret entegrasyonu sundu. Isletmeler güçlü altyapi ve entegrasyon sayesinde hem stoklarini hem de e-ticaret satislarini tek ekrandan takip edebilecek.

Bilsoft Ve Ideasoft'tan E-Ticaret Hamlesi
Bilsoft Pazarlama Müdürü Ferhat Saglam Ideasoft ile yapilan isbirligi ile ilgili olarak “Kullanicilarimiz muhasebe programi ile e-ticaret sitelerini tek ekrandan ve kolay sekilde yönetmek istiyordu. Ideasoft ile yaptigimiz isbirligi kapsaminda kullanicilarimiz muhasebe programina girdigi stok bilgisi otomatik e-ticaret sitesi ve pazaryerleri ile entegre kullanabilecek. E-ticaret sitesinden gelen siparisler Bilsoft muhasebe programinda otomatik aktarilarak faturalari bir tikla kesilebilecek. Böylece kullanicilarimiz e-ticaret sitesi ve pazaryerleri magazalarinda ayri ayri stok güncellemesi yapmasina gerek kalmayacak. Yaptigimiz isbirligi ile kullanicilarimiza tam otomasyon e-ticaret altyapisi sunuyoruz. Ayrica tüm KOBI’lerimize ücretsiz e-ticaret danismanligi sagliyoruz. E-ticarete adim atmak isteyen firmalara özel kampanyamiz ile tüm bu hizmetleri çok daha avantajli fiyatlarla sunuyoruz. Bilsoft, Ideasoft ve Serbay isbirliginde yaptigimiz bu kampanyaya çok yogun talep aliyoruz. Kampanyadan yararlanmak isteyen firmalar internet sitemizden detayli bilgi alip basvuru yapabilir” dedi.

Saglam ayrica firmalari hakkinda bilgi vererek, “Bilsoft Yazilim, bu süreçte firmalarin islemlerini kolaylastirmak ve onlara avantaj saglamak için 2005’ten beri 100 Binin üstünde KOBI’nin yaninda oldugunu gururla altini çizmek isterim. Sektöründe lider olan Ideasoft ile isbirligi sayesinde artik birçok firmanin e-ticarete geçerek islerinin daha da kolaylasacagini, e-ticarete geçiste ücretsiz danismanlik hizmeti vermekte oldugumuzu eklemek isterim. Hizmetlerimiz bu alanda istenen fiziki evraklarin ortadan kaldirilmasi, üzerindeki yükü olabildigince azaltacak ve KOBI’lerin dijital dönüsümden ciddi derecede fayda saglayacaktir” diye söyledi.



Online tüketimin artmasiyla birlikte e-ticaretin hizla gelistigi, mikro isletmelerin pazarlar ve web siteleri araciligiyla gerçeklestirdigi e-ticaret faaliyetlerinin de arttigi belirtildi.
Kaynak: İHA